ГЕМО МЕДИКА відгуки

Отзывы о Клиника ГЕМО МЕДИКА. Клиника семейной медицины ГЕМО МЕДИКА - это медицинское учреждение для...
3.1
77 488 переглядів
  • 4 квітня, 2020 рік

    УЗД черевної системи

    Валерія Ярова лікарка УЗД, здається всезнайкою і дуже все знає без питань і без розмови з пацієнтом. Незважаючи на розповіді що у мене були болі при сечовипусканні і це був видимий цистит лікар почав доказувати що це нібито не правда і усе наснилось а наявність лейкоцитів це просто так у аналізах і видимі симптоми циститу були протягом пару тижнів, лікарка замість того щоб задавати питання відразу мене переконувала у іншому. Не спорю цистит у мене то останні 4 тижні тому він вже настільки не був запущений майже пройшов і але що лікарка не має казати що це не правда і дослухатись і не казати що досі відчуваючи дискомфорт це вигадка .
    Окрім того, коли я сказала що у мене боліли нирки вона каже це спина хоча діагноз у мене був цже був такий знаю і як болить ,я молода дівчина 20 років чому мене має боліти так просто спина.

    Натомість коли я сказала що уролог поставив діагноз одна нижча нирка і вона сказала шо у мене все добре, я не знаю як так можна все вище мною сказане відхилювати, компетентний лікар має пояснити що нирки в лежачому вигляді виглядають в порядку, цього всього не було сказано , просто якесь насміювання із всіх мої висновків і симптомів якоїсь хвороби.

    Мій досвід : Не компетентність лікарів , за 5-10 хвилин , 350 грн.
    Рекомендую почекати в черзі до державного лікаря і віддячити чимось від душі , в разі компетентності.
    Якщо наважились йти до лікарка то зекономте гроші і прийдіть відразу з аналізами тому що ви так швидше знайдете новий діагноз аніж допомогу від них.

    Гемомедика рекомендуйте приходити уже з аналізами а не просто із симптомами , мова йде про життя людини а можливо про народження нового життя!

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю