Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" відгуки

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 356 переглядів
  • Людмила
    18 грудня, 2020 рік

    Angelholm

    Півтора року страждала від нестерпного болю в ділянці лівого кульшового суглоба, точніше терпіла біль роками, півтора року, як життя перетворилося на пекло. Консультувалася і обстежувалася в різних стаціонарах травматологічних відділень. Вагалася і розмірковувала, зупинила вибір на Чернівецькій клініці «Angelholm» . Вдячна небайдужим пацієнтам, що ділилися відгуками про лікарню в мережах інтернету. Сумління змушує і мене не лишатися осторонь і поділитися враженнями. Можливо і мій відгук стане для когось доленосним і вирішальним в виборі.
    Вдячна засновнику і керівнику закладу заслуженому лікарю України Васильчишину Я.М. за створений заклад, за підібраний колектив, що мною опікувався від поступлення до виписки, за наданого хірурга-травматолога 0крім І.І., лікаря, талан і досвід якого припинили тортури долі і наповнили життя барвами.
    Дуже важливим і значимим був післяопераційний період. Працював зі мною лікар травматолог віталій Станіславович Батюкевич. Працелюбність і доброта цієї людини, небайдужість до людей і справи, якою займається, справила на мене сильне враження і стала наріжним каменем зцілення. Завдячуючи тривалій роботі з кожним пацієнтом, він закарбував глибоко в пам’яті одужуючих принципи післяопераційного лікування і безпомилкового прийому призначених препаратів. Особисто займався питаннями, пов”язаними з лікуванням, документами, перебуванням, чим залишив глибокий, незгладимий відбиток спогадів в моїй душі. Завдячуючи впливовості Віталія Станіславовича була вирішена низка побутових питань, особистих проблем, з якими я зверталася до нього. Апогеєм турботи і зацікавленості в одужанні кожного свого пацієнта стало ходатайство лікарем Батюкевичем перед директором центру про надання мені можливості пройти курс післяопераційної реабілітації в відділенні фізіотерапії, де мене було повністю інтегровано в соціум і страх післяопераційного існування в моїй свідомості надав місце впевненості в майбутньому.
    Лікарі-травматологи Герман Ф.В, Зінченко Е.І, терапевт Кіфуляк І.В., реабілітолог Головатюк 0.В. приклали максимум зусиль в процесі післяопераційної адаптації до післягоспітального перебування і самообслуговування в побуті.
    Пишу з метою залишити незабутнє свідоцтво своїх переконань про вірний вибір мною клініки, для хворих на суглоби людей, що мають невирішені проблеми і переповнене болем існування, не зволікайте, лікарі травматологічного відділення клініки «Angelholm» та відділення фізіотерапії що в Чернівцях повернуть вам радість пересування без болю та існування без комплексу неповноцінності.

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю