Лебедева Евгения Ивановна відгуки

Лебедева Евгения Ивановна отзывы. Стоматолог-терапевт Стоматологической клиники "ЛЮМИ-ДЕНТ". Записаться на прием к Лебедевой Евгении Ивановне...
5
20 806 переглядів
  • Олександр
    12 грудня, 2021 рік

    Супер Лікар

    Вражений професіоналізмом Євгенії Іванівни. Лікар зуміла знайти справжню причину зубного болю та відпрацювала по максимуму над усуненням проблеми (не зважаючи на інших «спеціалістів»). Протягом всієї процедури почував себе «у надійних руках». 100% рекомендую
    • "Люми-Дент"
      13 грудня, 2021 рік
      Добрий день, пане Олександр.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», та, зокрема, стоматолога-терапевта Лєбєдєвої Євгенії Іванівни.

      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили роботу нашого лікаря, адже, дійсно, ми намагаємося робити все на найвищому рівні та максимально приділити увагу кожному відвідувачу.

      Євгенія Іванівна - справжній професіонал своєї справи, який постійно вдосконалює свої знання і навички і не зупиняється на досягнутому. Лікар проводить лікування будь-якої складності у комфортних та розслаблюючих умовах для пацієнта.

      Наші лікарі щиро люблять свою роботу, вкладаючи в неї частинку своєї душі та серця, завжди відносяться до проблем кожного пацієнта з особливим розумінням і прислухаються до кожного прохання.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів. Ми є однією з небагатьох клінік, хто прагне до надання бездоганного сервісу, а також до найвищої якості послуг, завдяки новітніми технологіями та методиками.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю