Клиника Приор відгуки

Клиника Приор отзывы. Клиника Приор - стоматологическая клиника в городе Винница открытая в 2004 году.
3
506 переглядів
  • 7 червня, 2022 рік

    ЖАХЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ

    Сьогодні мої дружина та дочка були у цій клініці. На прийом було зроблено попередній запис дитини до стоматолога та ортодонта. Під час лікування у стоматолога дочка боялась, оскільки не часто відвідує стоматологічні клініки. Вона вся трусилась від переживань або терпіла. Лікарі ніяким чином не намагались заспокоїти дитину та налаштувати її на лікування. Мама, яка бачила усі ці переживання дочки, природньо, також дуже переживала та намагалась самостійно заспокоїти дочку в кабінеті стоматолога, навіть сфотографувала доньку в стоматологічному кріслі щоб відправити мені фото. Вірогідно переживання матері дуже дратували лікаря та медичну сестру оскільки вони декілька разів просили маму сісти та заспокоїтись, хоча місця для того щоб сісти в приміщенні немає.
    Після кабінету стоматолога дружина з донькою очікували прийом ортодонта. Під час очікування в клініку зайшли четверо озброєних людей, які витребували у дружини показати документи та телефон. Оскільки весь цей час дружина з донькою знаходились в приміщенні клініки, роблю висновок, що саме представники клініки запросили цих людей для здійснення перевірки.
    В результаті (не можу нічого сказати за якість лікування у цій клініці) налякана донька, яка буде боятися стоматологічні кабінети ще дужче, знервована та налякана дружина, яку осоромили перед донькою та людьми та зірваний запис до ортодонта, оскільки бажання лікуватись в цій клініці більше немає.
    Я розумію, що зараз в країні військовий стан та будь-хто може бути під підозрою (сам зараз у ЗСУ та знаю що це таке), але здійснювати такі перевірки у такій грубій формі та й у присутності дитини та інших людей, тим паче не маючи будь-яких обґрунтованих фактів, які підтверджують необхідність такої перевірки, не нормально. Крім того, такі звернення до озброєних людей, чи то до військовослужбовців ЗСУ, чи то до представників територіальної оборони мають здійснюватися керівниками такого роду медичних закладів, або особами на це уповноваженими. Такі особи можуть провести попередню бесіду з пацієнтами з метою підтвердження підозри лікарів та/або медичних сестер. Сподіваюсь у цьому випадку керівники клініки були поставленні до відома про вказані події.
    Якщо керівництво клініки та персонал клініки не володіє достатніми знаннями по виявленню підозрілих осіб під час військового стану та має бажання навчитись цьому рекомендую Вам звернутись за роз’ясненнями, а краще із зверненням щодо проведення навчальних заходів, до представників Національної Поліції України або ТРО або ЗСУ.
    Окремо хочу «подякувати» тим озброєним чоловікам (чотирьом бАгатирям), які прийшли перевіряти мою дружину та дочку. Думаю в такій ситуації можна було вчинити на багато м’якше, а саме:
    - зменшити Вашу кількість хоча б до двох (краще один). ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! ЦЕ ДІВЧИНА З ДИТИНОЮ!!!;
    - зменшити кількість зброї. Одного ПМ було б достатньо;
    - через лікаря запросити дівчину, без дитини в окремий кабінет та здійснити перевірку у ДУЖЕ ВІЧЛИВІЙ ФОРМІ. ЩЕ РАЗ ЦЕ ДІВЧИНА З ДИТИНОЮ!
    Нічого не можу сказати щодо якості лікування у цій клініці, але за якість обслуговування скажу точно. Не рекомендую відвідувати цю клініку якщо не хочете мати дуже зіпсований настрій через низький рівень соціальної компетенції її працівників.
Читати всі відгуки
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю