АльБадент відгуки

АльБадент отзывы. "АльБадент" - стоматологическая клиника в Хмельницком, которая предлагает весь спектр услуг для лечения...
3.7
791 перегляд
  • Олександр
    7 червня, 2022 рік

    Альбадент

    Олександр Олександр
    07 июня 2022
    1.0
    Хірург супер, претензій немає. Терапевти це просто шок. Таке відчуття що їх просто знайшли на вулиці. Люди які до своєї роботи дуже далекі. Максимум що вони можуть зробити, це гігієничну чистку зубів. І взяти з вас гроші. А ще давати безглузді консультації. Це жах. Не рекомендую ні одного з терапевтів. Я прийшов до них з проблемою шостого зуба. Вони мені полічили здоровий п'ятий. Потім коли хірург знайшов причину і їм вже донесли проблему. Тобто все зробили за них, то вони доказували що це мені здається що болить шостий. Треба лічити восьмий. Це повний звіздець. Відношення таке ніби ти їм щось повинен. Люди не ведіть туди дітей.
    Переваги Хірург супер.
    Недоліки Вся терапія це повний нуль.
    • Альбадент Стоматологія
      1 березня, 2023 рік
      Доброго дня. В нашій клініці працюють терапевти, які виконують свою роботу згідно стандартів лікування стоматологічних захворювань, рекомендованих МОЗ.
      По-перше, Ви завітали до нас в клініку з непочищеними зубами, з незадовільною гігієною, з великим обсягом твердих зубних відкладень (каміння), з запаленими та гіперемованими яснами.
      По-друге, стосовно 28 зуба, до Вас було донесено, що там є ознаки вторинного карієсу і що він може давати клінічну симптоматику та теж потребує лікування.
      По-третє, стосовно лікування 26 зуба, було запропоновано проведення ендодонтичного лікуванння в плановому порядку, але тільки після проходження професійної гігієни! Ми з Вами не на базарі, щоб сторгуватися, як Вам хочеться лікувати зуби, коли є загальноприйняті протоколи, яких ми чітко дотримуємся.
      На Вас була заведена карточка, був складений план лікування, було запропоновано лікування, з урахуванням запобігання винекнення подальших ускладнень після терапевтичного лікуванння.
      Ви відмовилися від надання наших стоматологічних послуг, зсилаючись на те, що Вам не сподобалось як хтось, колись робив Вам гігієну в іншій клініці. Ви маєте на це право. Але Ви не маєте права звинувачувати наших терапевтів у їх некомпетентності в своїй роботі.
      P.S. Як стосується Ваш негативний відгук до лікування дітей. Зовсім незрозуміло.
      Кваліфікована команда лікарів-терапевтів.
Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю