ДЕПАПИЛИН відгуки

Депапилин отзывы, инструкция, цена. Препарат Депапилин способствует нормализации метаболизма эстрогенов на время гормональной перестройки организма...
2.9
29 479 переглядів
  • Тетяна
    18 грудня, 2022 рік

    Реакція на депапілін

    Приймала депапілін по рекомендації лікаря три дні. Не знаю, можливо збіг, але після першого вечірнього прийому вранці почалися місячні, яких не було 5 місяців (мені 50 років, передклімактичні зміни). Наступного ранку - пронос і головний біль. Сьогодні ранок четвертого дня, а головний біль не проходе, незважаючи на знеболювальні, до тошноти. Думала, може тиск, але ні, все в нормі. Тільки що почитала відгуки і задумалась, а чи не від цього препарату мій головний біль? Тепер сиджу і думаю, чи варто продовжувати його пити сьогодні чи зробити перерву кілька днів, аби точно знати причину мого головного болю.
    Переваги Поки не виявила
    Недоліки Сильний головний біль, до тошноти.
    • Гость
      19 травня, 2023 рік
      Добрий день. Аналогічна ситуація з головним болем, тиск в нормі, вистачило на 5 днів, не можу, біль просто нестерпна, починаючи з ночі, прокидалась від болю, таблетки не діють, також нудило від болю, перестала боліти тільки після відміни препарату. Я вже думала, що це зі мною щось не так, говорила з лікарем, вона говорить тільки я на це пожалілась. В такому стані дуже виручала кава, після її вживання біль трішки зменшувалась.
      • Марина
        3 серпня, 2023 рік
        Лікарям,аби бади назначати і казати,що тільки у вас такі скарги..У кожної людини організм по різному реагує на ліки і бади.Не знаю,мені бади не допомогли,викидка грошей,часу і ще почалися проблеми з жкт.

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю