Медицинский центр Анико відгуки

Отзывы о Медицинский центр Анико. Медицинский центр Анико частная современная многопрофильная медицинская клиника европейского уровня...
1.7
42 436 переглядів
  • Анна
    13 грудня, 2016 рік
    Більшого розводняка на гроші, ніж в Аніко,я в житті не зустрічала. Звернулися з чоловіком через проблему безсоння до" професора "Шумлянського. Тоді й понеслась...Аналізів і процедур - на трьох. Але річ навіть не в тому.За тиждень до візиту частину аналогічних аналізів ми здавали в Сінево, проте "сивочоле світило" повідомило, що ці результати не підходять для їхніх спеціалістів і настояв на повторній здачі в їхній лабораторії. Крім того,лікаря попередили, що маска,як метод лікування,пацієнтові не підходить, оскільки проблема не в апное, а у важкому засинанні і в неглибокому сні .Після розшифровки результатів виявилось,що процедура моніторингу сну(до слова ватістю більше 1000 грн) не дала результату, на який сподівався Шумлянський ,всі інші аналізи,крім дещо завищених результатів печінкових проб - в нормі.Але він,пойорзавши пятою точкою по стільцю заявив,що то датчики були неправильно закріплені або спадали вночі,і таки поставив єдиний відомий йому діагноз і прописав єдиний таки метод лікування - синдром апное+маска.Більше трьх тисяч канули в небуття без будь-якого результату. Я ще дуже довго можу називати прізвища проміжних спеціалістів і коментувати їх "професіоналізм".Проте головне - з якою проблемою ми вступили в стіни Аніко з такою ми й вийшли.
    • Гоша
      17 січня, 2018 рік
      Точно така сама ситуація, прийшов з болем у спині, пройшов купу непотрібних процедур в тому числі і моніторинг сну, який нічого не показав, і тут почались казки про датчики злітали і т.п. Далі пішло "впарювання" апарату за 1600$ і обіцянки про скидки і т.п.

      Прийом більше був схожий на гадання циганки, а не огляд лікаря, тиск Шумлянський вгадує з першого погляду, пише його з голови в бланку огляду.

      Після того як я звернувся у державну клініку в районому центрі і зробив МРТ спини, виявили протрузію і призначили адекватне лікування. Шумлянсього не рекомендую нікому.
    • Олечка
      13 травня, 2017 рік
      Так, я теж була в шоці, гроші з людей викачують, а толку ноль.

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю