Институт педиатрии, акушерства и гинекологии відгуки

Отзывы Институт педиатрии, акушерства и гинекологии. НИИ ПАГ славится высококвалифицированными врачами, для которых главным...
4.3
108 633 перегляду
  • 21 травня, 2018 рік

    Коваль С.Д.

    Народжувала 12.10.2017року у Коваль Софії Дмитрівни. Дякую за професійний підхід. Маю двох здорових синочків, яких народила в ІПАГ. Поганих вражень від роботи лікарів не залишилося. Після кесаревого розтину, який екстренно робили в ІПАГ у 2010 році (передчасні пологи, відшарування плаценти на 21 тижні вагітності), я двічі народжувала природнім шляхом. Перші пологи у 2013році разом з лікарями Коваль С.Д. та Данилко В.О. і другі пологи в 2017р. з лікарем Коваль С.Д.. Народилися двоє гарних братиків. Пологи проходили швидко під пильним наглядом гарних лікарів. Дякую за Вашу роботу, Ви найкращі! І на останок хочу сказати, що кожен з лікарів, з якими я народжувала не просто акушери, терапевти, хірурги, а ще і психологи. Справжні психологи, які відчувають і розуміють кожну нотку переживань. Завжди заспокоять і підримають. Дякую всім, хто був поряд. Не бійтеся звертатися в ІПАГ, а саме 5-й поверх акушерського корпусу, кардіологічне відділення до найкращого і найдобрішого професора Медведя Володимира Ісааковича, він завжди зустріне вас з посмішкою і ніколи не забуває своїх пацієнтів.
    Завжди вам вдячна Жувак Алла.
    Переваги Лікарі, підхід до породіль. Робота колективу, дружність і взаємодопомога.
    Недоліки Харчування і умови перебування післяпологового відділення. П"ятимісні палати, де важко було виспатися, особливо, коли в когось вночі починалися пологи.

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю