Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" отзывы

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 351 просмотр
  • 30 августа, 2018 год

    Оператор який не хоче працювати

    Всім привіт . Оператор Світлана зухвала людина яка дивиться на людей з висока , розпитував про Мрт кинула трубку , намагався перетелефонувати їдуть гудки і тиша раз 20 дзвонив потім на проспект спробував 5 хв музика потім гуд и залиште повідомлення ?
    • Ирина
      30 января, 2019 год
      ОПЕРАТОРЫ ХАМЯТ И ГРУБЯТ. САМА ЗВОНИЛА НЕ РАЗ. А ЕСЛИ ЗАДАЕШЬ ВОПРОСЫ НЕ ПОДНИМАЮТ ТРУБКУ. ПРИЕХАЛ ЗАПЛАТИЛ ДЕНЬГИ- И УЕХАЛ- ВОТ ДЕВИЗ ЭТОЙ КЛИНИКИ!!!!
    • Татьяна
      6 сентября, 2018 год
      Хочу захистити Світлану. Я особисто знаю цього оператора. Вона дуже уважна і доброзичлива, з гарним почуттям гумору та веселою вдачею! Любить людей і завжди всім допомагає. Безумовно, бувають різні ситуаціїї, але НІКОЛИ дівчата-оператори не кидають трубки. Можливо, розірвався зв’язок, можливо було погано чути, можливо ще щось було, але не зухвалість - це точно. Згідна з тим, що важко дозвонитися, тому що багато дзвінків. Тому краще залишити повідомлення, дівчата обов’язково передзвонюють.
    • Гость
      31 августа, 2018 год
      Нет слов специально не берет трубку

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ