Гузь Владимир Игоревич отзывы

Гузь Владимир Игоревич отзывы. Врач акушер-гинеколог Киевского родильного дома № 5. Записаться на прием к...
3.3
35 502 просмотра
  • Віктор
    9 декабря, 2019 год

    Ми - за правду

    Отже, що ми наразі маємо. Є кілька "фанатів" гузя (фанатизм, до речі, це психічна хвороба), які по 5-10 разів дублюють про нього позитивні відгуки. Якщо у нормальної людини все з цим лікарем пройшло добре - вона напише 1 відгук і більше на форум заходити не буде. Але тут - інша ціль. Гузь хоче приховати правду про свою недбалість і жахливу некомпетентність (лікар не знає клінічних протоколів і послідовність дій при патологіях пологів, і навіть скажу більше - він настільки некомпетентний, що не може правильно медичну документацію заповнити. От і платить комусь за позитивні відгуки, або і сам їх про себе пише. Гузь, ми не дамо тобі і людям забути про твої злочини.
    • Анастасия
      9 декабря, 2019 год
      Во первых Владимир Игоревич,никогда не опустится до такого,и если есть женщины,которые ему благодарны,то вас это никаким образом не касается. Вы почему то можете его проклинать,а мы не можем защищать? Странная позиция. А вы не фанаты прокленов и негатива случайно? люди все равно кто захочет пойдет к нему
      • Віктор
        10 декабря, 2019 год
        Анастасія, повторюся ще раз - для фанатів Гузя. Ми його не проклинаємо. Ми доносимо до людей інформацію, що хвалений Гузь "зазвездился", а насправді - як фахівець не вартий гроша ламаного. Хто читає уважно відгуки - зрозуміє. Замість того, щоб його захищати, краще зі своєю дитиною побудьте.
      • Гость
        9 декабря, 2019 год
        Полностью вас поддерживаю Анастасия! И почему мы не можем оставлять позитивные отзывы про этого врача. Рожала у него и если бы планировала ещё рожать пошла бы только к этому врачу.
      • Гость
        9 декабря, 2019 год
        Нехай ідуть, принаймні будуть попереджені про можливі наслідки.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ