ГЕМО МЕДИКА отзывы

Отзывы о Клиника ГЕМО МЕДИКА. Клиника семейной медицины ГЕМО МЕДИКА - это медицинское учреждение для...
3.1
77 433 просмотра
  • 4 апреля, 2020 год

    УЗД черевної системи

    Валерія Ярова лікарка УЗД, здається всезнайкою і дуже все знає без питань і без розмови з пацієнтом. Незважаючи на розповіді що у мене були болі при сечовипусканні і це був видимий цистит лікар почав доказувати що це нібито не правда і усе наснилось а наявність лейкоцитів це просто так у аналізах і видимі симптоми циститу були протягом пару тижнів, лікарка замість того щоб задавати питання відразу мене переконувала у іншому. Не спорю цистит у мене то останні 4 тижні тому він вже настільки не був запущений майже пройшов і але що лікарка не має казати що це не правда і дослухатись і не казати що досі відчуваючи дискомфорт це вигадка .
    Окрім того, коли я сказала що у мене боліли нирки вона каже це спина хоча діагноз у мене був цже був такий знаю і як болить ,я молода дівчина 20 років чому мене має боліти так просто спина.

    Натомість коли я сказала що уролог поставив діагноз одна нижча нирка і вона сказала шо у мене все добре, я не знаю як так можна все вище мною сказане відхилювати, компетентний лікар має пояснити що нирки в лежачому вигляді виглядають в порядку, цього всього не було сказано , просто якесь насміювання із всіх мої висновків і симптомів якоїсь хвороби.

    Мій досвід : Не компетентність лікарів , за 5-10 хвилин , 350 грн.
    Рекомендую почекати в черзі до державного лікаря і віддячити чимось від душі , в разі компетентності.
    Якщо наважились йти до лікарка то зекономте гроші і прийдіть відразу з аналізами тому що ви так швидше знайдете новий діагноз аніж допомогу від них.

    Гемомедика рекомендуйте приходити уже з аналізами а не просто із симптомами , мова йде про життя людини а можливо про народження нового життя!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ