Гузь Владимир Игоревич отзывы

Гузь Владимир Игоревич отзывы. Врач акушер-гинеколог Киевского родильного дома № 5. Записаться на прием к...
3.3
35 502 просмотра
  • Вікторія
    11 мая, 2020 год

    Гузь В.І. скалічив мою дитинку в пологах...

    8 травня 2019 року Гузь Володимир Ігорович приймав мої пологи. Про те, яку шкоду та яку біль від заподіяв моїй ще ненародженій дитині Ви можете прочитати у залишених мною відгуках раніше. Мені 25 років і у мене сиве волосся. Я досі плачу, коли залишаю ці відгуки, але я не хочу, щоб історія моєї дитини була загублена в часі і похована серед тих відгуків, які лікар просить написати про нього своїх пацієнток і знайомих.
    Я очікувала на хлопчика на 40 тижні абсолютно здорової вагітності (вага 3620 кг.). А Гузь В.І. загубив його життя і життя моєї родини. Після пологів у Гузя В.І. мій синочок Марк народився у церебральній неонатальній комі і дихальною недостатністю ІІІ ступеня. Він не міг дихати самий і був одразу приєднаний до апарату штучної вентиляції легень на якому вчився дихати рік. Тяжка гіпоксія. Крововиливи в мозок.
    Перед цим – пологи, які Гузь В.І. приймав одночасно з 2 іншими роділлями. Слабкість родової діяльності та вузький таз, які Гузь помітив занадто пізно. Повна відсутність потуг і руки Гузя В.І., який натискав на живіт знову і знову, віддаючи наказ тужитися з цим одночасно. Це прийом Кристеллера, про який акушери відмовчуються, але який практикується, коли лікар хоче уникнути кесаревого розтину. Прийом Кристеллера, який може скалічити дитинку ще до її народження і який застосовує Гузь В.І. в пологах. Далі Гузь В.І. накладав на голівку плоду вакуум-екстрактор, в той час як його колега продовжував давити на живіт.
    Після цього тиша. Дитинка ніколи не закричала.
    Пройшло 369 дній. Але ми пам’ятаємо і не дамо забути.
    8 травня мій синочок відсвяткував свій перший рік. У стінах лікарні. Із трахеостомою в горлечці, через яку він дихає. Із температурою та судомами. Із дихальною залежністю від кисню. Голівка дитинки після пологів постраждала настільки, що він може тільки відкривати оченята і трошки зжимати в кулачку пальчик рідної людини. І все…
    Ми допомагаємо дитинці зняти судоми наркотичними препаратами, зміни положення тіла, щоб не було пролежнів, зробити масаж. Більше нічого не можна зробити, кажуть лікарі та експерти, яких ми запрошуємо на консультації і до яких їздимо. «Лікарська помилка» та слова втіхи - я чула це майже при кожному візиті. Ми можемо тільки любити і дати відчути, що таке любов, дитинці, яка ще будучи ненародженою зазнала таких страждань від некомпетентних та незаконних дій Гузя В.І., який називає себе лікарем.
    Щодо дій лікаря здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019100090008368.
    На жаль, такі лікарі продовжують ходити на роботу. Вони майстерно маскують свої чорні душі у білі халати. Я не боюся розповідати свою історію, кожне слово якої правда.
    Любі вагітні, Ви – майбутні щасливі мами. Я звертаюся до Вас і прошу обходити цього лікаря, який так скалічив мою дитинку і навіть не знайшов мужності попросити прощення. Оберіть для своєї дитинки безпеку і захист в пологах. У Вас усе попереду і все буде добре!
    P.S. На фото – Марочок із повітряною кулькою на перший рік свого життя. Фото після народження, де видно скупчення крові на голівці. Також, фото із діагнозами дитинки.
    Фото к отзыву о Гузь Владимир Игоревич Фото к отзыву о Гузь Владимир Игоревич Фото к отзыву о Гузь Владимир Игоревич Фото к отзыву о Гузь Владимир Игоревич Фото к отзыву о Гузь Владимир Игоревич
    • Anna Bezpala
      16 июля, 2020 год
      Господи спаси цього малюка.
      Батькам сили.
    • Руслана
      23 июня, 2020 год
      Просто пусть Господь вам поможет! Молитесь и верьте
    • Гость
      27 мая, 2020 год
      Долго слежу за Вашей историей (
      Все надеюсь , что Малышу станет легче . Сил ему и здоровья в преодолении тяжелых мук и страданий ! Слёзы сами текут , конда читаешь Ваши сообщения (
      Я сама рожала в 5 по контракту чуть больше чем 1,5 года назад , но я рожала с дежурной бригадой у другого врача - все прошло хорошо .
      Вам и Вашей семье сил в борьбе за справедливость ! Какие бы прежде ( до Ваших родов) положительные и приятные роды не принимал Гузь В.И. - он должен ответить по всей строгости за свою непоправимую ошибку по отношению к Вам и Вашему сыночку ! Очень надеюсь , что Вам удастся этого добиться ! Стучите во все двери и попытайтесь пробиться к прессе , возможно, разглашение этой ситуации поможет ускорить судебное разбирательство !
      Сил и здоровья всей Вашей семье !
      • Вікторія
        27 мая, 2020 год
        Дякую Вам, робимо все можливе у цій ситуації. Мій хлопчик дуже сильний, він бореться, його покровитель святий Марк йому в цьому допомагає. Я вірю, що через деякий час він навчиться дихати сам, без кисню, і ми зможемо хоча б забрати дитинку додому!
    • Ирина
      25 мая, 2020 год
      Вика, я переодически захожу сюда и проверяю нет ли от Вас новой информации. Между нашими сыновьями разница почти ровно в 2 месяца. Я рожала у Гузя позже, но отзывами в интернете не интересовалась даже... а сейчас я каждый раз с ужасом понимаю что и со мной такое могло случиться. Фотография Марка с шариком просто разорвала меня в клочья. Если мне, чужому человеку, хочется рыдать и орать, то представляю как вам... очень хочется вам помочь
      • Вікторія
        27 мая, 2020 год
        Спасибі Вам за слова підтримки, це також допомога, психологічна. Не плачте, будь ласка, а то у самої сльози на очах, від Вашої глибокої емпатії. Ріже душу, коли "вдячні" пацієнтки закидають мені те, що досить писати. Однак, я бачу підтримку в інших людях, як Ви, які також мають діток і знають як ти їх любиш і хвилюєшся за них. Якщо не писати, ця ситуація потоне серед інших і будуть виникати такі ж ситуації, як тут, як у пологовому в Енергодарі. Кожен має щось зробити і не давати забувати про заламані долі.
    • Гость
      12 мая, 2020 год
      А до кого йти?
      • Віктор
        13 мая, 2020 год
        Ми з дружиною зробили декілька висновків про конкретного лікаря. 1. Він не знає клінічних протоколів, не здатний розпізнати клінічно вузький таз і патологічний перебіг пологів. 2. Ніякого співчуття від нього не дочекаєшся. Я скалічив вашу дитину - не страшно, народите ще. 3. Досить велику суму коштів, яку взяв за пологи, - не повернув. 4. Наробивши лиха, ховає голову в пісок, медичну документацію відверто фальсифікує. Має гроші на "елітних" адвокатів, які йому в цьому допомагають.

        Так, звичайно, ніхто не може дати гарантію на безпроблемні пологи. Але наша мета - щоб усі знали, що буде, якщо раптом у Гузя щось піде "не так". Готові ризикувати здоров'ям своєї дитини? - Карти вам в руки.
        • Я
          14 мая, 2020 год
          Що таке клінічно вузький таз знаю, навіть, я, тому це не показник його кваліфікації. Гроші за контракт не йдуть йому всі в кишеню, як я це розумію. Вони йдуть в оплату за окрему палату, також лікарю, це зрозуміло, і можливо за їжу в лікарні. Це хіба що він міг повернути свою частину з цих грошей. Та справа не в тому. А в тому, що я бачу тут тільки помсту конкретному лікареві і закликання до підтримки вашою конкретно сім'ї. Та вибачте, будь ласка, ви також не можете нічого гарантувати тим, хто збирається народжувати, тому що це ніхто не може зробити, окрім Бога, запропонувати якусь альтернативу також, та і взагалі, окрім просто помсти я нічого з вашого боку не бачу. А ті, хто з вами не згоден та народили чи будуть народжувати з ним, то ви їм бажаєте тільки прокляття та інші погані речі. І не дивлячись на це, ви все одно сподіваєтесь на підтримку від інших. Я не захищаю ні лікаря, ні його вчинок, так я сама обираю зараз для себе лікаря і де народжувати. Та ваші коментарі і відгуки в мене, наприклад, викликають багато сумніву до того, що ви про щось хочете попередити і впевнені в тому, що ця людина конкретно, некомпетентна в своєї справі. Я бачу тільки помсту і прокляття в адресу тих, хто з вами не згоден. Бажаю вашій дитині здоров'я і всього найкращого! Все в руках Того, Хто над нами.
          • Віктор
            18 мая, 2020 год
            Перечитав Ваш коментар. Ви написали власноруч, що вважаєте нормою для лікаря акушера-гінеколога не знати тактику пологів при клінічно вузькому тазу, хоча самі ніби то знаєте, що це таке. Відразу скажу, що ми з дружиною як люди без медичної освіти не знали цього, поки не сталася біда. І ми не повинні були цього знати, це - виключна відповідальність лікаря. Ми розраховували на його професіоналізм, спираючись на численні позитивні відгуки.

            Так от, якщо лікар не знає такої "елементарщини", як Ви вважаєте, це показник того, що він не просто некваліфікований, а розумово відсталий. Робіть висновки, якщо Ви дійсно обираєте для себе лікаря.

            Я по Вашим коментарям впевнений, що Ви - не вагітна, а підлегла Гузя, яка за хороші відгуки отримує регулярно премії. Ваша лексика надто шаблонна і повторює ряд інших позитивних відгуків про цього. Якщо будете бачити Гузя - передайте йому, що його робоче місце - в селі каструвати поросят, а не приймати пологи. У мене все.
            • Я
              20 мая, 2020 год
              Я вважаю, що при клінично-вузькому тазу він чомусь рішив не робити кесарів розтин, який на мою думку, мав бути запланований раніше. Я не врач, не оплачена його підлегла, як Ви то трактує, але це Ваше право розуміти тексти по своєму. При першій вагітності я сама розглядала варіант кесаревого розтину і як прямі, так і непрямі покази до нього, тому про такий таз я читала також. Але в мене не було ніяких показів і мені відмовили в цій операції. Та річ не в тому. Я не хочу читати що там писали раніше: добре чи зле про Гузя, а в тому, що я чула про нього інші речі, тому й начала шукати лікаря для себе на пологи, до речі не тільки його, а інших також. Я вважаю, що кожна жінка має право на вибір лікаря для себе, це по-перше. А по-друге: я бачу тільки помсту і погані речі з боку вашої родини в адресу інших вагітних. А більш ніяких порад, корисних речей і тому подібне я не бачу. Обрати "іншого лікаря" це не є порада чи відгук якийсь. Те, що з Вашою родиною трапилось, мені зрозуміло, співчуваю, але насправді Вам також абсолютно байдуже що до інших вагітних і до того, що буде з їх дітьми. Це просто помста. Але вона також спонукає на певні гарантії і робити висновки не до лікаря, а до способу народжувати з будь-яким лікарем. Тому свої висновки ЯК НАРОДЖУВАТИ я також зробила, хоча і завдяки Вашому відгуку.
              • Ангеліна
                22 мая, 2020 год
                Не втомилася рука писати в захист злочинця?Будеш потім дякувати гузю за "гарно проведені пологим....
              • Віктор
                21 мая, 2020 год
                Прочитайте всі відгуки, які ми з Вікторією писали під своїми іменами. Ми висловлювалися максимально коректно відносно Гузя, хоч я сам його зневажаю. Огидний слизький тип, хоча поки все йде добре, він виглядає достатньо "пацієнтоорієнтованим".

                Наші відгуки - не помста. Є багато способів помститися непублічно, але ми пішли значно складнішим шляхом, який для нас абсолютно невигідний. Якщо Ви зрозуміли хоча б те, що прийом Кристелера (тиск на живіт) - це абсолютне зло, значить наші відгуки вже були недаремними. Якщо Ви зрозуміли, що при мінімальних відхиленнях пологового процесу від норми потрібно наполягати на кесаревому розтині - наші відгуки недаремні. Не кожен лікар на це погодиться, але багато таких, які йдуть на зустріч пацієнту. Гузь, на жаль, не такий. Він якщо вирішив, що КР Вам не потрібен - буде до останнього намагатися вести природні пологи будь-якою ціною. Ми не перші, в кого така ситуація склалася саме з Гузем, але на жаль, наслідки у нас найжахливіші.

                Чим більше жінок (і лікарів теж, вони читають форуми) винесе якісь висновки з нашого горя, тим кращим буде результат наших відгуків. А Гузю бажаю, все таки, повчитися ще приймати пологи на свинях, а не на людях.
          • Віктор
            14 мая, 2020 год
            Шановна "Я", ми навели достатньо аргументів того, що Гузь 1) некомпетентний як фахівець; 2) непорядний як людина. Наші аргументи підкріплені документами, з якими ми мали змогу ознайомитися в пологовому, а також інформацією, яка була встановлена слідством. Версії від Гузя, чому так сталося, ми так і не почули. Чому? Тому що він сховав голову в пісок. Якби у нього були хоч якісь адекватні пояснення того, чому так сталося, можливо і наша поведінка була б іншою. Порядна людина у такій ситуації могла б щонайменше сказати "вибачте", а не "нічого страшного, народите ще". Ми вважаємо, що така людина негідна називатися лікарем і щиро сподіваємося, що його діям буде надана справедлива оцінка.
      • Гость
        12 мая, 2020 год
        В таком деле совет давать не правильно , может получиться похожая история не дай Бог! Могу сказать только за себя, я отказавшись от услуг Гузя выбрала Попель О.К
        • Я
          13 мая, 2020 год
          Так само, якщо відкрити інтернет, можна знайти щось недобре і про вашу Попель. До речі, я її бачила двічі, вона мені зовсім не сподобалась.
          • Гость
            13 мая, 2020 год
            Я начала ответ на предыдущий вопрос с того, что « не правильно рекомендовать» и сказала у кого я рожала. Гузь мне лично ничего плохого не сделал, отказалась от его «услуг» по морально этическим соображениям
        • Я
          13 мая, 2020 год
          Тому я не можу зрозуміти те, що тут окрім не йти до Гузь В. І. немає ніяких ні порад, ні гарантій. Співчуваю вашій біді, та ви не можете гарантувати, що інший лікар не завдасть шкоди іншій дитині. Кожна жінка повинна обирати для себе того лікаря, який їй подобається, а не просто не йти до того, до кого ви особливо не хочете.
          • Гость
            13 мая, 2020 год
            Гарантию никто не даст, поэтому и советы не дают..... Тут говорится о конкретном враче и случае и о том, что люди год не могут добиться справедливости!
            • Я
              13 мая, 2020 год
              Тому нащо писати: не йди до того та до того.... Якщо ти, кому не пощастило у денному конкретному випадку з дитиною, щоб не йти до якійсь особи, не маючи ні відповіді, ні гарантій до кого йти або не йти, не маючи ніяких гарантій з іншим лікарем. Це те ж саме як: не купуй тут хліба, він поганий. - А де купляти? - Я не знаю, де хочеш. Та мені насправді байдуже де ти його купляти будеш.
              Це моя особиста думка і всім вагітним я бажаю легких пологів та обрати лікаря, опираючись на власні відчуття. Всього найкращого!
    • Гость
      12 мая, 2020 год
      За гранью разума!!!! Невозможно найти слова, чтоб выразить сочувствие малышу и Вам, невозможно представить, как Вы живёте. Искренне желаю и надеюсь на чудо..... Постарайтесь съездить к Матроне,,,, она помогает и люди едут со всего мира,,,,я сама была 2 раза..... энергетика удивительная и помощь действительно ощутима. Сил Вам и добра

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ