Медицинский Центр Асклепий отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Асклепий. Медицинский Центр Асклепий предоставляет медицинские услуги высокого качества, обслуживание на...
3.6
82 279 просмотров
  • Олена
    23 июня, 2020 год

    Бердник Л.П.

    Величезне спасибі!

    Передісторія:
    Більше 4-х років у різних лікарів ніяк не могла вилікувати запалення яєчників (такий діагноз ставили) + двічі лікувалась на стаціонарі, а результату НУЛЬ. Крім того болі внизу живота посилювались все більше, цикл збився до затримок в 60+ днів, я не могла завагітніти, а в Медіборі мені порадили "не видумувати", бо всі аналізи в нормі. Повторюсь - це тривало довше 4-х років, поки не потрапила до Людмили Петрівни.

    При першому огляді виявилось, що у мене нема запалення яєчників :), був поставлений інший діагноз і після повного обстеження призначене лікування. Лікар постійно була на зв'язку, підтримувала, доступно консультувала, все зрозуміло пояснювала, підбирала недорогі дієві препарати і лише потрібні обстеження.

    Результат: за три місяці мене не хвилювало НІЧОГО, згодом нормалізувався цикл і ... я повністю здорова та вагітна! :)

    Дуже вдячна за Вашу роботу!

    П.С.: позитивні враження не лише від гінеколога, а й від всього-всього персоналу... Якщо вже лікуватись, то тільки з вами!
    Достоинства весь персонал, привітність, професійність, якість обладнання, чистота, легка невимушена атмосфера

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ