Оксфорд Медикал Львов отзывы

Отзывы о Оксфорд Медикал Львов. Оксфорд Медикал Львов работает по 11 медицинским направлениям предоставляя полный...
2.8
8 216 просмотров
  • 19 августа, 2020 год

    Гінеколог

    Моя ситуація. Лікар гінеколог після огляду призначає 2 аналізи та НЕ призначає лікування (не зважаючи на тяжку клінічну картину - підозра на кандидоз, зуд, печіння), каже чекати результату аналізу.
    Cвоєї лабораторії клініка немає. Наступного дня я телефоную в клініку бо від болю вже не можу сидіти. Рецепціоніст звязується з лікарем і по телефону передає мені, які ліки я маю купити. Я купую за свої гроші і на свій ризик, оскільки офіційно це ніхто не фіксує. При цьому, зауважте, що я записалась в клініку по страховій, яка могла б мені купити ліки, якби на прийомі було офіційно призначено лікування.
    Через день приходить результат 1-го аналізу і я йду на другий прийом, щоб особисто поспілкуватись з лікарам, переконатись, що я правильно почула і приймаю те що треба, отримати офіційно прописане лікування для страхової. Проте лікар знов повідомляє, що по аналізу "Мікроскопія урогкнітального мазка" не має права призначати лікування і треба чекати 10 днів на аналіз "Бак посів".
    Отже, по логіці лікаря, я мала б починаючи від 1го візиту 10 днів хвора просто чекати на аналіз, без лікування, з болем, з прогресуванням хвороби.
    Коли прийшов "Бак посів", я попросила щоб мені прокоментували результат по телефону, не маючи можливості приїхати на третій візит. В цьому мені відмовили, очевидно бажаючи взяти гроші за прийом. До слова у інших мед закладах (Параскеви, Інтерсоно) - це нормальна практика, по тій же проблемі минулого року в інтерсоно ми комунікувати з лікарем по тел. без проблем.
    Відповідно я залишила скаргу у своїй страховій. Підозріло й те, що ніяких роздруківок після візиту мені не надали, - виходить лікар може в системі написати що завгодно, навіть що я прийшла здорова, а я не буду цього знати. Вперше стикаюсь з такою роботою приватної клініки.
    Висновки робіть самі.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ