Оксфорд Медикал Львов отзывы

Отзывы о Оксфорд Медикал Львов. Оксфорд Медикал Львов работает по 11 медицинским направлениям предоставляя полный...
2.8
8 216 просмотров
  • 29 мая, 2021 год

    Ревта Л.В. - шарлатанка, яка всіх залякує онкологією

    Тут не можна поставити НУЛЬ, тому вимушена ставити 1 зірочку, але, дорогі дівчата, жінки! Благаю й молю, ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ ОМИНАЙТЕ оксфорд-медікал, а особливо "лікарку" на ім'я Ревта Людмила Василівна!
    Ця людина, вочевидь, у переході купила диплом і влаштувалася в приватну клініку.
    Працюючи за спеціалізацією "гінекологія", Ревта Л.В. не має ані найменшого уявлення про цю галузь фізіології, і, що найгірше, ВСІХ ПІДРЯД ЗАЛЯКУЄ ОНКОЛОГІЄЮ й призначає НЕДОЦІЛЬНЕ ДОРОГОВАРТІСНЕ ЛІКУВАННЯ із застосуванням псевдонаукового обладнання Сургітрон і подальшої гормональної терапії.
    Таких відгуків про неї багато, отже, це в неї давно напрацьована методика, яка базується на обмані, маніпуляції й бажанні підзаробити, не кажучи про потенційну РЕАЛЬНУ ЗАГРОЗУ ЗДОРОВ'Ю після призначеного нею лікування.
    Ба більше, ця безсовісна особа НЕ ВИДАЄ НІЯКИХ ДОКУМЕНТІВ після візиту, хіба що пише на вирваному з блокнота аркуші, але НЕ НАДАЄ ОФІЦІЙНИХ ЗАТВЕРДЖЕНИХ ПЕЧАТКОЮ БЛАНКІВ, тому потім довести її злочинні наміри практично неможливо!

    Люди добрі, ніколи в житті не звертайтеся до цієї "лікарки" й взагалі до цієї клініки - в клініці її покривають і вміло ігнорують скарги, навіть щоб отримати звіт про візит - треба залишити заявку!

    Ревта Л.В. - пройдисвітка й шарлатанка, мета якої - занапастити життя інших і заробити на цьому грошей! Цей відгук я залишу на всіх можливих сайтах, аби надати розголосу цій ситуації.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ