Гирич Валерия Александровна отзывы

Гирич Валерия Александровна отзывы. Врач акушер-гинеколог, репродуктолог МЦ "Doctor Sam". Записаться на прием к Гирич...
4.9
28 856 просмотров
  • Alina
    30 августа, 2020 год

    Лікар від Бога

    Вже 8 років Валерія Олександрівна мій лікар.
    По-перше, завдяки їй у нас народилась донечка. Це звичайно найголовніше.
    Але крім цього вдячна їй за увагу , підтримку, економію мого часу та грошей. Ніколи не призначала зайвих аналізів та препаратів. Завжди детально пояснює , що і для чого робиться.
    Здивована негативними відгуками. Розумію , що при невдалих спробах ЕКЗ люди засмучуються, шукають винних. Але називати лікаря непрофесіональним не можна виходячи лише зі своєї ситуації.
    На даний момент у нас було два переноси. Перший вдалий , другий ні. І в обох випадках я впевнена в професіоналізмі Валерії Олександрівни.
    А на рахунок того, що лікаря цікавлять тільки гроші, то це просто смішно. В неї було купа шансів заробити на нас побільше. І під час протоколу і під час вагітності. Але попри це завжди консультувала по телефону безкоштовно , в будь-який час, в вихідні , навіть будучи у відпустці.
    Не буду розписувати детально. Просто скажу , що Валерія Олександрівна одна з найкращих лікарів , які мені траплялись. В коїм цього , ще й прекрасна людина.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ