Докутина Ольга Александровна отзывы

Докутина Ольга Александровна отзывы. Врач-стоматолог, стоматолог-терапевт Стоматологической клиники "ЛЮМИ-ДЕНТ". Записаться на прием к Докутиной Ольге...
4.8
7 452 просмотра
  • 15 июля, 2021 год

    Дякую за ідеальне лікування

    На жаль я частий пацієнт стоматолога, але на щастя я лікуюсь в "Люмі-Дент". Мав невдалий досвід попереднього лікування в іншій клініці, тому я вирішив знайти нову. Звернувся в Люмі-Дент на Солом'янці, лікар стоматолог Докутіна Ольга проводила лікування, яким я залишився задоволенний на всі 100%. І лікуванням, і сервісом, і що важливо - доброзічливим та уважним ставленням стоматолога.
    • Ответ представителя Доброго дня, пане Олександре.
      Дякуємо Вам за залишений відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», зокрема, стоматолога-терапевта Докутіної Ольги Олександрівни.

      У мережі наших клінік велика увага приділяється професіоналізму фахівців. Наші лікарі йдуть в ногу з часом, постійно навчаються, їздять на конференції, вживають найсучасніші методики лікування, мають середній стаж роботи не менше 8 років.

      Ольга Олександрівна - дуже уважний фахівець, який проводить терапевтичний прийом найкращим чином в комфортних і розслаблюючих для пацієнта умовах. Вона проводить лікування будь-якої складності максимально оперативно, з огляду на всі побажання пацієнта. На першому прийомі лікар підбирає для кожного пацієнта індивідуальний план лікування, ставлячись до кожного питання з великою увагою, адже Ваша здорова усмішка - найкраща нагорода для нас.

      Ми надаємо нашим пацієнтам тільки кращий сервіс і лікування. Наша професійна команда намагається зробити все, щоб Ви отримали найкращий результат послуги.

      Ми дуже раді, що Ви звернувся саме до нас, а ми своєю чергою виправдали Ваші очікування.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація
      "Люми-Дент" 16 июля, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ