Медицинский Центр Здорова Родина Плюс отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Здорова Родина Плюс. Медицинский Центр Здорова Родина Плюс -...
2.1
48 806 просмотров
  • Євген
    25 ноября, 2021 год

    Викачка коштів. Лор Калашник

    Ми привели дитину два з половиною роки з температурою та зеленими соплями. Лор Калашник нас оглянув назначив лікування в т.ч. антибіотик у невідповідному дозуванні, чомусь вирішив що варто збільшити. У дитини алергія. Я почитавши інструкцію вчиняю саме так як там зазначено. Зменшую поступово дозування. На що лікар сказав ой йой нє нє так не можна треба пити як я назначив. Вже дивно. Як результат проблеми зі стулом та алергія. З наслідками такого лікування сорбенти ледь справились.
    А далі саме цікаве. Кожного разу ну покажіться ще раз. Ви в принципі здорові але ще щось десь є. Призначив інгаляції на них сип пішов. Лікаря це не спиняє нові призначення знову з інгаляціями. Призначає ліки які провокують виділення слизу. І знову запрошує на огляд через декілька днів. І так ми бігали майже місяць. Інший спеціаліст побачивши перелік та кількість ліків нам призначених був м’яко кажучи нажаханий. Після відміни всього лікування дитина одужала за декілька днів. Не раджу ніколи нікому відвідувати даного спеціаліста.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ