КОГНУМ отзывы

Когнум отзывы, инструкция, цена. Препарат Когнум - противосудорожное, ноотропное лекарственное средство, способствует повышению умственной и...
3.7
116 744 просмотра
  • Наталія
    3 января, 2022 год

    Нервові тики у дитини.

    Моєму сину 6 років.Даний препарат нам назначив невролог від нервових тиків. Дитина часто блимала повіками і бровами,сама це не могла контролювати і з часом це ставало все частіше і частіше. Даний препарат ми приймали разом із заспокійливим сиропом -Седофаст так як дійсно ,в сина виникли проблеми з сном ,часто було безсоння.
    Що я можу сказати після використаня уже 2 неділь нервові тики пройшли ,сироп від безсоння не допомагає ,дитина в ночі не спить а рано неможна розбудити, став дуже нервовий ,проявляются навіть істерики. Я дуже сподіваюсь що це пройде після завершення курсу лікування нам призначили на 1 міс. Щоб нервові тики не повернулись потрібно ще 2 неділі приймати препарат а потім знову на прийом до лікаря. В кого була така ситуація .Що можите порадити.
    Достоинства Від нервових тиків допоміг.Вони дійсно більше не турбують дитину
    Недостатки Безсоння. Дитина стала дуже дратівлива.Зявилися істерики ,яких раніше не було. Використання паралельно заспокійливих препаратів недає результата,можливо потрібно сильніші заспокійливі ,ми використовували природні .

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ