Медицинский Центр Импульс отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Импульс. Медицинский Центр Импульс -многопрофильное медицинское учреждение, которое предоставляет своевременную качественную...
4.3
161 283 просмотра
  • Віктор
    17 июля, 2022 год

    Відмінне лікування

    Виносим подяку всім без винятку, мед працівникам приватної клініки "Імпульс", яка знаходиться на вул. Північно-Сирецька 49а.
    Наш племінник, попав туда без призначив життя. Відказав ноги, не все впорядку з головою. Лежав він в реанімації. Мед працівники робили все, щоб підняти його на ноги. І це в них вийшло. Хороший догляд, приділена увага, компетентного підібрані ліки.
    Всі без винятку добре виконають свою роботу, від санітарна до лікаря. Племінник був дуже у важкому стані, але бездоганна робота лікарів, підняла його на ноги. Не знаю, як би було, якби він попав у другу клініку. Потім його перевели в пансіонат "Мархалівка", вул Приозерна 34. Де його лікували ще місяць. І він став повністю на ноги. Забирає його здоровим. Нам багато допоміг Павло Олександрові, своїм знанням, описом і добротою. Дуже вдячні всім мед працівникам.
    Подяка від нас
    Катерина Кирилівна
    Євдокія Кирилівна

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ