САНТАЛЕН отзывы

Отзывы о СантаЛен. Медицинский центр СантаЛен находится в самом центре Бучи Вас. Консультативно-диагностический центр СантаЛен...
4.2
283 815 просмотров
  • 26 июля, 2022 год

    Некомпетентна, хитра та мстива узд спеціаліст

    На 29 тижні вагітності мені «пощастило» потрапити до Пінчук Марії Іванівни на узд.
    По перше, лікар, що працює в комерційній лікарні, має не тільки з повагою ставитись до клієнтки, а і надавати свої послуги так, щоб пацієнтка залишилася задоволеною або ж була заспокоєна.
    Після стандартних питань на прийомі, в неї задзвонив телефон, як я потім зрозуміла, її колега вирішила угодити своїй клієнтці і влізти на узд без черг. Пінчук вислухала її і в стверджувальному тоні повідомила мене, що ми пропустимо жіночку, бо їм 5 хвилин, а нам 20. Я вибачилась і відмовилась, адже прийшла на прийом вчасно і не мала часу чекати. Було видно, що їй не зручно перед колегою і відношення до мене одразу змінилося.
    Після недбалого швидкого узд огляду мені був поставлений «діагноз», що у дитини обвиття і вузлик на пуповині, надані рекомендації стосовно необхідних додаткових обстежень.
    Сказати, що я була налякана, це нічого не сказати. Після ще декількох консультацій у інших акушерів-гінекологів я зрозуміла, що мені наставили «діагнозів», що на такому терміні обвиття буває, дитинка маленька і рухається, їй достатньо місця і це не критично. Стосовно вузлика на пуповині, навіть узд-спеціаліст з европейською освітою визнав, що розпізнати чи то хибний чи справжній вузлик через узд не можливо.
    Чи іти до цієї жіночки-суто Ваша справа. А я винесла урок з вище описаної ситуації і зроблю все, щоб про таких «героїнь-лікарів» дізналось якомога більше жінок
    • Ответ представителя Доброго дня, Ганна. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження та готові надати відповідні роз’яснення.

      Під час прийому лікаря нечасто, але все ж таки іноді виникають ситуації, коли вкрай важливо терміново провести те, чи інше незаплановане обстеження, особливо при кровотечі, щоб не втратити вкрай необхідний при цьому час. Зазвичай, пацієнти з розумінням відносяться по подібних прохань, так як від швидкості проведення того ж УЗД іноді може залежати і життя пацієнта. Лікар Вас попросила зачекати 5 хв, але Ви не погодились. Тому попросили іншого пацієнта на іншому УЗ-апараті трішки затриматись і отримали позитивну відповідь. Завдяки професійним діям персоналу все закінчилось благополучно. Ми завжди в екстрених ситуаціях ставимо життя понад усе.

      Ми розуміємо, що Ви не лікар і не можете експертно оцінити лікарське заключення, тому, мабуть, недоцільно в даній відповіді описувати медичне тлумачення виявлених змін. Але навіть рекомендації щодо повторного обстеження УЗД через аж 6-7 тижнів вже свідчить про некритичність стану і які самі можуть пройти до моменту наступного обстеження. Лікар лише описує, що вона бачить на момент обстеження і ні в якому разі не виставляла жодних діагнозів.
      З повагою, адміністрація "СантаЛен"
      СантаЛен 29 июля, 2022 год
      • Точона Ганна
        29 июля, 2022 год
        Дуже вдячна да Вашу відповід та роз’яснення, стосовно ситуації, що склалася. Проте вважаю це замилюванням очей.
        По перше, Ваша відповідь прозвучала так, наче Ваша лікар іде на зустіч тім, хто цього потребує. Проте, на прийом я прийшла з проблемою, мене моя лікарка терміново відправила на УЗД. Я попереджала, що прийшла з малою дитиною і підібрала спеціально час.
        По друге, коли я спитала як так вийшло, що у когось зараз також узд, Ваша лікар виявляється набрехала, що ми записані на один час, а коли я спитала чи є ще один апарат узд, сказала, що немає.
        Стосовно Вашого висновку щодо мого недоцільного опису медичного заключення (бо я ж не лікар), повторно наголошую, що дякуючи Вашій «професійній» команді я відвідала ще декількох спеціалістів.
        Ви можете і надалі вказувати на мою некомпетентність в лікарських питаннях та на Ваші «професійні дії», але той, хто дочитає до кінця, зрозуміє, що Ви лише робите вигляд, що працюєте в інтересах пацієнта, а насправді панібратство та кумовство на сьогодні процвітає у комерційній медицині.
        Шкода, що Ви не знайшли сміливості визнати неправоту лікарки Пінчук та просто перепросити і провести з нею бесіду, а вирішили перевести стрілки на пацієнтку, яка не захотіла чекати через свої причини, які Вас мало цікавлять.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ