Силина Наталия Константиновна отзывы

Силина Наталия Константиновна отзывы. Врач акушер-гинеколог, гинеколог-эндокринолог, узи-специалист. Записаться на прием к Силина Наталия Константиновна...
4.7
109 027 просмотров
  • 14 декабря, 2022 год

    Непрофесійне відношення

    Мала онлайн консультацію з лікарем. Була шокована тим, що на консультації періодичні були присутні інші люди: спочатку на фоні ходив якийсь чоловік, а у кінці лікар пішла відкрити двері дітям і я їх потім чула на фоні. По-перше, це вкрай непрофесійно, оскільки обговорювалися особисті речі мого здоров'я, і свідчить про те, що лікарю все одно щодо зберіганні лікарської таємниці. А по-друге, це особиста неповага до свого пацієнта, оскільки вона навіть не замислилася НА СКІЛЬКИ мені некомфортно обговорювати свій діагноз у присутності інших людей. Особливо враховуючи, що вона гінеколог.
    І до всього цього вона переплутала мої УЗІ і всю консультацію розповідала, наскільки все погано. Добре хоч потім передзвонила і уточнила, що все вже і не так погано (коли подивилася останнє УЗІ).
    Враховуючи, що її ціна за консультацію в 3-4 рази вище за консультацію у приватних клініках Києва, таке відношення взагалі шокує. Оскільки особисто я завжди готова платити за знання, досвід і професійність людини. Але від такого відношення я просто в шоці.
    Перед тим як публікувати цей відгук в інтернеті, написала про це особисто лікарю. На що вона спочатку проявила ініціативу (далі цитата) "обговорити мої невдоволення", але набрала двічі у незручний для мене час (хоча я про це написала). На прохання передзвонити через 5 хвилин, відповіла, що буде зайнята. І на цьому все закінчилося. Тобто лікар мала менше 5 хвилин на розмову (хоч сама обрала час для дзвінка)?
    Висновок: абсолютна відсутність професійної етики.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ