Центр современной урологии отзывы

Центр современной урологии отзывы. В "Центре современной урологии" можно провести все методы диагностики и лечения...
4.9
1 325 просмотров
  • Гість
    10 января, 2023 год

    Дякую Богу я звернувся до Вашої клініки

    Я працюю лікарем 44 роки. І Ви знаєте кого важче лікувати– друзів та медичних працівників. Перші вважають, що можеш для них щось особливе, а медики відразу малюють в мізках ускладнення, що можуть виникнути при лікуванні. Тому мабуть і я так довго йшов до оперативного лікування своїх проблем.
    Дякую Богу я звернувся до Вашої клініки і особисто до Едуарда Олександровича Стаховського. Мабуть важко не тільки мені дати оцінку йому як лікарю, просто людині. Всі слова про нього потрібно писати з великої букви. Чемність, людяність, професіоналізм, доступність, доброта, відповідальність і т.д. і т.п. «Золоті руки»
    Спасибі Вам, що Ви такий є в нашій славній Україні.
    Впевнений, що Ви кращий не тільки в Україні, не знаю, чи є такі руки в Європі.
    Низький Вам уклін і щира подяка від всього серця.
    Не можу не сказати за Ваш колектив. Мабуть так і повинно бути, що у керівника з великої букви такий зірковий персонал. Всі до одного, без винятку – кращі серед кращих. З перших хвилин при оформленні на лікування до сьогодні тільки чуйність, відповідальність, порядність, професіоналізм. Дякую кожному з Вас без винятку. Дуже-дуже дякую.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ