ДАНКОВИЧ НАТАЛИЯ АЛЕКСАНДРОВНА отзывы

Данкович Наталья Александровна отзывы. Данкович Наталья Александровна доктор медицинских наук, акушер-гинеколог, гинеколог-эндокринолог, директор клиники Мать...
3.7
27 761 просмотр
  • Аліна
    29 марта, 2023 год

    Не рекомендую!

    Після оплати дали номер Наталії і назначили онлайн-консультацію на певну годину. Наталія подзвонила на годину раніше назначеного часу, коли я була у метро, то я пропустила дзвінок.

    Через 15 хвилин я написала Наталії, що не чекала так рано, перепросила та запитала, чи можу її набрати зараз, чи вже чекаємо призначеного часу. Відповіді не було.

    У назначений час я за кілька хвилин раніше, написала, що вже у тел. і чекаю.
    Відповіді не було. З призначеного мені часу пройшло пів години. Я вирішила сама набрати. Дзвінок відклонили и прийшло повідомлення «Фен шумит».

    Який фен? Чому він шумить, коли в мене оплачена консультація, не зрозуміла. Я відповіла, що чекаю.

    Так чекала я цілу годуну. Після чого почала писати адміністратору, і дублювати самій Наталії це смс, бо думала, може якась помилка. Може на годину раніше вона дзвонила, бо сплутала час чи щось таке…

    Але набрала її помічниця Аліна з номеру Наталії і сказала, що Наталія дуже занята, в неї змістився графік, тому дзвонила раніше, а зараз вже хтось на прийомі. Але вона скоро подзвонить…

    Я перепитала, через скільки, сказали десь через 40 хвилин. Я все розумію, але чого мене не повідомили до моїх смс?! Все буває, але я відкладаю свої справи і чекаю на дзвінок біля телефону, а там «фен шумит».

    Далі краще… мені ніхто не подзвонив у цей день. Так і просиділа вдома до вечора з тел…

    Але і на наступний день мені ніхто не подзвонив і не написав! Коли прошла доба, як я не отримала консультацію, я написала адміністрації, що хочу повернути грощі.

    І тільки після цього на третій день ввечорі мені почали дзвонити різні номери. Адміністратор запевняла, що це Наталія. І навіть більше, по словам адміністратора Наталія вже 2 дні мені дзвонить «від чистого серця»… Цікаво куди?! Смішно..

    І більш того, адміністратор маніпулював, використовуючи у виправдані мої питання по здоров‘ю. Типу у вас проблема є, а ось Наталя може її вирішити… що це я дарма негодую… Бо Н. з 6-ми дітьми, з важкими пацієнтами, важким життям, та з такою популярністю і успішністю дуже хотіла мені допомогти…

    Про те яка «гарга людина Наталія» я чула багато від адміну. А ось вибачань у 1,2,3 день моїх очікувать я так і не отримала.

    Після чого була проблема з поверненням грошей, де потрібно було десь роздруковувати заяву, писати від руки, сканувати і висилати їм.
    При цьому бухгалтер Віка звинуватила мене у фінансової безграмотності.

    Не рекомендую лікарів, у яких немає поваги до інших!!! Дуже розчарована!!! І відчуваю себе приниженою.

    #наталіяданкович
    Фото к отзыву о ДАНКОВИЧ НАТАЛИЯ АЛЕКСАНДРОВНА

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ