ИСИДА / ISIDA отзывы

Отзывы о Исида / Isida. Клиника ISIDA объединяет гинекологическое, амбулаторное, акушерское отделения, неонатологию, отделение интенсивной...
4.7
70 749 просмотров
  • Роман
    3 июня, 2023 год

    Хочу застерегти інших від втрати часу та грошей

    Пишу відгуки рідко, але тут хочу застерегти інших від втрати часу та грошей.
    Моя братова та кілька друзів 13-15 років тому народжували в Ісіді і всі були дуже задоволені сервісом і в цілому, тому і ми з дружиною вирішили піти в Ісіду.
    Але, як виявилося, зараз клініка мінімально не відповідає тому, якою була 13-15 років назад.
    1. Дружина при записі по телефону в КЦ Ісіди сказала наше прізвище і свій телефон. Їй сказали, що така карточка уже є, але на інше прізвище (дружина кілька років тому ще не заміжньою була на консультації), тому - запишуть зараз на дывоче прізвище, а коли приїде на консультацію - щоб взяла паспорт з новим прізвищем і змінять у себе в базі. Ну, Ок.
    2. Записалися на першу консультацію на 8-00 з УЗД. Приїхали, нам кажуть - сучасне УЗД у нас не працює, бо у нас не працюють комп'ютери і сервер. Подивимось на страрезному апараті. А ІТ-шники у нас тільки на 9:00 приїжджають. Карл!! Клініка працює з 8:00, а ІТ-шники приїжджають на 9:00!! І це при тому, що у всій клініці не працюють комп'ютери та інша сучасна медтехніка!! Я мовчу про можливість віддалено вирішувати проблеми ІТ.. Це так під час терміново кесаревого ввечері щось станеться з сервором/комп'ютерами і всі будуть чекати поки ІТ-шники приїдуть зранку на 9:00?? І це під час війни?? В розрекламованій клініці європейського стандарту??
    3. Відповідно, прізвище на ресепшині не змінили, бо не працюють комп'ютери.
    4. Лікар-гінеколог, до якої записувалися, - завідуюча відділенням. Подивилася на старому апараті УЗД і просто сказала, що так, вагітність є. Нічого взагалі не запитувала крім стандартних "Наявність ВІЧ і т.п.", хоча прийшли з цілою папкою документів (раніше були різні проблеми зі здоров'ям, що може вплинути як на особливості супроводу вагітності так і на варіант родів). Зате, одразу дала роздруківку з програмою ведення вагітності, в якій відсутні 5 пунктів в порівнянні з такою ж на сайті (подивилися уже вдома)! Це як? - На сайті ви рекламуєте, що стільки всього входить в пакет за 39 000грн. А потім підсовуєте на підписання пакет за цю ціну з такою ж назвою але з меншим переліком послуг, які в нього входять?? - Це вже, як на мене - відверте шахрайство.
    5. Попросили лікаря виписати направлення до профільного спеціаліста, якого немає в клініці. Лікар каже, я можу виписати лише на дівоче прізвище або приїжджайте в клініку з паспортом для того щоб змінити прізвище в картці. Ладно, їдемо - приїжджаємо, а на ресепшені кажуть "Без свідоцтва про одруження, ми не поміняємо". Це як? Ви ж самі казали брати тільки паспорт! І навіщо взагалі вам свідоцтво якщо у мене паспорт з новим прізвищем??
    І це відношення до майбутніх клієнтів (ми одразу сказали, що хочемо у них стати на облік і народжувати), від яких ще не отримали великих грошей. А що буде, коли ми вже оплатимо?
    Одним словом, не радимо взагалі витрачати час на цю клініку - вона за останні 10 років перетворилася на звичайну шарашкіну контору по виманюванню грошей, не даючи абсолютно ніякого нормального сервісу та опустившись до рівня "як повезе" і з лікарями і з сервісом. І це в кращому випадку та ще й за дуже немаленькі гроші, за які в Києві можна знайти набагато кращі варіанти.
    Бережіть себе і своїх рідних! Слава Україні!
    Достоинства станом на 06.2023 - ніяких
    Недостатки Все описано у відгуку

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ