ОВЕРИН отзывы

Оверин отзывы, инструкция, цена. Противовирусный препарат Оверин применяется в качестве комплексной терапии при лечении респираторных,...
3.1
26 255 просмотров
  • Гость
    13 июня, 2023 год

    Будьте обережні!

    Оверін мені прописав дерматолог курсом п'ять ампул через день, потім перерва 10 днів та знову п'ять ін'єкцій через день.
    Знайти український препарат вкрай важко, збирала по всіх аптеках міста, і назбирала лише 7 ампул з 10. Його чи зняли з виробництва, чи просто не хочуть мати з ним справу, і недарма.
    Почитала відгуки людей про нестерпний біль та інші жахливі симптоми, злякалася сильно, ще й ніякий лікар не міг нічого порадити, ніхто не чув про цей препарат.
    Але лікуватися треба ж.
    Настроїла себе на одужання і пішла колотись. Навіть тримаючі ампулу20 хв в теплі біль був нестерпний. М'язи викручувало, місце уколу боліло, ніби сідницю просто вирізали. Але перший раз витерпіла. Тільки ось через декілька годин чомусь потекла носом кров, чого в мене ніколи не бувало.
    Другий раз було більш больніше. Біль нікуди не пішов, а став сильніший навіть через 2-3 дні, почалась температура, нудота, а місце уколу горіло жахливо. Всі м'язи хватало спазмами. Жахливий стан.
    Третій раз було ще гірше, біль у двох ногах, терпіти сил немає, судоми, втрата свідомості і хвилин через 20 рвота.
    Більше препарат колоти не буду точно, бо досі не можу прийти в себе.
    Не коліть препарат, шукайте аналог або іншого лікаря!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще медикаменты, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти лекарство

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ