АПТЕКА НИЗКИХ ЦЕН отзывы

Отзывы о Аптека низких цен. Аптека низких цен - динамично развивающаяся фармацевтическая компания, сеть аптек...
2.4
411 818 просмотров
  • Світлана
    21 июня, 2023 год

    Не повертають гроші та не відправляють товар, шахрайство

    Зробила замовлення онлайн та оплатила на сайті, на третій день тиші звернулася до оператора з приводу відправки замовлення, бо терміново потрібні були ліки, на що мені відповідають, що замовлення виконано, при тому відправляють номер ТТН, якої фактично не існує!!! Тобто ТТН створена вручну у додатку Нової пошти, але товар не передано до служби доставки!!! На звернення в онлайн чаті та на гарячу лінію не реагують. Оплачені кошти у розмірі 1430 грн. за не виконане замовлення повертати відмовляються!!! Маю намір звертатися до правоохоронних органів за фактом шахрайства! Не рекомендую замовляти та оплачувати онлайн, вводять в оману.
    • Аптека АНЦ
      29 июня, 2023 год
      Доброго дня. Приносимо вибачення за цю ситуацію та негативний досвід в Аптека АНЦ. Взяли в роботу. Проте для перевірки та вирішення ситуації нам необхідно більше інформації.

      Будь ласка зателефонуйте на лінію 5900 тк оберіть пункт 4 в голосовому меню. Спеціаліст зафіксує ваш відгук і уточнить додаткову інформацію, якої не вистачає. По результату розгляду ми обов'язково надамо відповідь та виправимо ситуацію. Дякуємо за розуміння і очікуємо на ваш дзвінок.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще аптеки, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти аптеку

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ