Фищенко Яков Витальевич отзывы

Фищенко Яков Витальевич отзывы. Врач-нейроортопед Института травматологии и ортопедии НАМН Украины. Записатсья на прием к...
4.7
25 092 просмотра
  • Володимир
    21 августа, 2023 год

    Хірургічне лікування сколіозу

    З кінця 2020 року, нашій онучці Поліні (2009 року народження) лікарі встановили 2-гу ступень сколіозу. Ми проходили лікування усіма можливими способами, які пропонували лікарі. Це масажі, плавання, корсети і т.і. Наприкінці 2021 року у нас вже була 4-та ступень (деформація S-образна, більше 45 градусів). За рекомендацією наших лікарів ми звернулися до Київського інституту травматології й попали на прийом до професора, доктора медичних наук, практикуючого хірурга з питань лікування захворювань хребта – Фіщенко Якова Віталійовича. Він справді виявився хірургом за покликанням.
    Після прийняття рішення робити операцію, нам було назначена госпіталізація. Під керуванням Фіщенко Якова Віталійовича була спланована підготовка найскладнішої операції, яку зробили бездоганно. Професіоналізм та злагодженість роботи лікарів команди надавала впевненість в позитивному кінцевому результаті. На 2-й день після операції Поліна почала вставати, пробувати ходити, а через 14-ть діб їй зняли шви. До останнього дня перебування у лікарні була присутня чуйність і людяність персоналу відділення. Тому висловлюємо велику подяку професору, доктору медичних наук, хірургу – Фіщенку Якову Віталійовичу, за найвищий професіоналізм та організацію роботи своїх молодих, талановитих лікарів і постійну увагу протягом усього лікування. Лікуючому лікарю – Черватюку Михайлу Сергійовичу, за супровід та уважне ставлення до лікування. Реабілітологу – Кравчук Людмилі Дмитрівні, за віру у можливості хворого та гарний настрій під час занять. Анестезіологу – Щеголькову Євгенію Едуардовичу, за постійний контроль стану хворого з моменту підготовки до операції і до закінчення курсу реабілітації та виписки.
    Ваша постійна моральна підтримка і невтомна робота викликає почуття гордості не лише за Ваш Інститут травматології, а й за нашу країну, де працюють фахівці такого рівня.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ