Сафонов Роман Анатольевич отзывы

Сафонов Роман Анатольевич отзывы. Врач акушер-гинеколог Харьковской Областной Больницы. Записаться на прием к Сафонов Роман...
4.8
61 513 просмотров
  • Наталя
    19 октября, 2023 год

    Найкращий лікар і хірург! Відділення, де працюють справжні професіонали!

    Я робила операцію у Сафонова Романа Анатолійовича і була дуже приємно вражена відділенням та відношенням до мене всього персоналу!
    З самого початку підготовки до операції все організовано і чітко. Весь персонал дуже уважний, все докладно пояснюють і підтримують - дійсно людське відношення. Лікуючий лікар - Реуцька Наталія Анатоліївна супроводжувала скрізь - також і в операційну, і весь час заспокоювала і все пояснювала. Анестезія пройшла так, ніби її і не було. Після операції і лікуючий лікар і Роман Анатолійович і медсестри постійно заходили і цікавились моїм почуттям та перевіряли, що все в порядку. Реабілітація пройшла швидко і легко.
    У самому відділенні гарний ремонт, чисто.
    Я від щирого серця вдячна всьому персоналу гінекологічного відділення обласної лікарні за високу професійність і уважність!
    Достоинства Все сподобалося
    Недостатки Недоліків не має

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ