Семенченко Татьяна Александровна отзывы

Семенченко Татьяна Александровна отзывы. Заведующая отделением патологии беременных киевского родильного дома №7
3
69 256 просмотров
  • Гость
    27 ноября, 2023 год

    7 пологовий Семенченко Т.О.

    Народжувала в 2000 донечку. Негативний досвід. Пологи були платні, палата також приватна.
    Лікар Семенченко оглянула мене одноразово під час перейм і зникла на 6 годин, сказавши, що відкриття іде повільно. Коли виникли ускладнення після стимуляції переймів, впав тиск і я почала втрачати свідомість, а сердцебиття дитини порушилося, лікаря Семенченко не могли знайти, до мене ніхто не підходив аж до поки я не втратила свідомість, мене почали готувати до термінового кесаревого розтину. Лікарку знайти не могли. Мені крім епідуральноі анестезії дали загальний наркоз, тому що підозрювали, що дитина вже могла застрягнути в родових. Поки я чекала наркозу і бригади в операційній, медсестри операційні готували інструменти, на мене не звертали уваги. Я скаржилась на погану реакцію на наркоз, мене дуже трусило і нудило, я рвала. Але вони мене повністю ігнорували. А потім лишили саму в операційній. Я кликала на допомогу так, що зірвала голос, але ніхто не заходив. Мені потім сказали, що Семенченко зʼявилась під час операції, і зашила мене вона. На цій підставі вона вийшла до моїх рідних і вимагали доплати за прийняття пологів, при тому що анестезію ми оплатили окремо. В процесі огляду і в подальшому в спілкуванні з сімʼєю поводилась зухвало і хамськи, виправдовуючи, що вона за час моїх переймів прийняла ще двоє пологів і була зайнята. (Гроші за прийняття пологів були оплачені, Гроші тим не менш всі взяла. Через несвоєчасний кесаревий розтин дитина мала гіпоксію, потребувала відновлення, ми мали півроку достатньо важкі.
    Крім того, як тільки я відійшла від наркозу (велика доза також вийшла) в поганому стані, то мене посеред ночі підняли і перевели в палату. Крісла не надали, я втратила свідомість в ліфті при санітарці 70 років.
    На ранок мені дитину не принесли, сама я ще пересуватись не могла, і взагалі ніхто не знав куди мене перевели. Тільки по дзвінку до неонатолога знайшли дитину і принесли мені. Дитина провела під наглядом ще кілька днів.
    Палату оплачену не надали, переводу в окрему палату відкриту для відвідувань прийшлось добиватись окремо і тоді, коли завідуюча зʼявилась на роботі.
    Загальне враження халатність, недбалість, зверхність.
    Єдиним виключенням був неонатолог високої кваліфікації та людяності. Нажаль, вона вже на пенсії напевно.
    Достоинства Неонатолог. Висока кваліфікація та людяність.
    Недостатки Лікар оглянула мене на кріслі раз і потім зникла, і прийшла тільки під час позапланового екстреного кесаревого розтину. Після операції я її вже ніколи не бачила. Спілкування неприємне, зверхнє і грубе як при огляді, так і з моїми рідними.
    У відділенні безлад, палату оплачену не надали і нічого не пояснили, гроші за дні оплачені, але проведені в загальній палаті не повернули. Консультацію з годування дитини я не отримала. Звіт про операцію та стан дитини також не отримала від Семенченко.
    Загальне враженн

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ