БМДЦ отзывы

Отзывы о БМДЦ. БМДЦ - многопрофильный медико-диагностический центр, расположенный в г. Кривой Рог, предлагает медицинские...
2.5
94 684 просмотра
  • 6 февраля, 2024 год

    Не профі

    Я не бачила війну в Україні, тому коли їхала по терміновим , серйозним справам завчасно зробила запис до невролога Кандиба , розуміючи що не впораюся без якихось пігулок.Я два місяці пила пігулки які вона мені виписала і які мені не допомогали, втратила час і гроші , тому що була в тяжкому стані і з не правильним лікуванням. Здоров'я я поправила за допомогою нормальних лікарів , а от гроші якими могла вирішити серйозні сімейні проблеми не поверну вже . Буду подавати до суду.
    • Гость
      8 февраля, 2024 год
      Якщо вам не допомогли якісь таблетки , це не говорить про те що поганий лікар! Ви потім знов звернулись до іншого лікаря. А може треба було свому лікарю сказати, що у вас не має змін в лікуванні і це нормально , так буває. Люди не шаблони щоб всім одна таблетка допомогла . І вам би підкорегували призначення дозою або взагалі щось змінили, те що зробив інший лікар. І судити в професіоналізмі в даному випадку дуже не виховано .
      Маю свою думку стосовно лікаря Кандиби Є.О. , зверталися з приводу хвороби дідуся , то лікар нам дуже допоміг . Велике дякую!.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ