Фищенко Яков Витальевич отзывы

Фищенко Яков Витальевич отзывы. Врач-нейроортопед Института травматологии и ортопедии НАМН Украины. Записатсья на прием к...
4.7
25 090 просмотров
  • 20 февраля, 2024 год

    Хірургічне корегевання аркоподібної деформації грудної клітки. Враження від проведеного лікування.

    Минуло два тижні з моменту операції, проведеної мені професором Фіщенко Яковом Віталійовичем, шви знято. Тож, маючи чітку оцінку проведеної роботи, хочу поділитись своїми враженнями.
    Звернулась я до Якова Віталійовича з діагнозом: "аркоподібна грудна клітка, впала грудна клітка", на що мені було запропоновано оперативне лікування. Так як мій діагноз - це проблема, яка довгий час "сковувала" мене як фізично так і психологічно, то мій настрій на прийомі був рішучим на хірургічне корегування. Вагань та страху не було, адже фахівця я обирала довго, консультацій та других думок було чимало, та рішучим в моєму виборі лікаря було те, що окрім позитивних відгуків від пацієнтів Якова Віталійовича, чимало вражень що-до його професіоналізму зазначено з боку колег багатьох областей. Коротко кажучи, інформації я зібрала достатньо щоб розвіяти будь-які сумніви.
    Операція пройшла без ускладнень, післяопераційний період - легкий, без ускладнень, боліло ( було б дивно якщо б не боліло), але терапію, направлену проти больового синдрому, я оцінюю як правильно підібрану, оскільки її дієвість була достатньою для того, щоб я себе відчувала максимально комфортно.
    Також хочу відзначити команду Якова Віталійовича, яка займалась моїм випадком: лікар ортопед-травматолог Черватюк Михайло Сергійович, реабілітолог Кравчук Людмила Дмитрівна, лікар анестезіолог-реаніматолог Щегольков Євгеній Едуардович. Команда відмінних фахівців, гідних поваги!
    Тож підбиваючи підсумки, мої висновки такі:
    -операція і результат (візуально та за рентгенологічною картиною) - 10 з 10;
    - післяопераційний період - 10 з 10;
    -реабілітація - 10 з 10 ( оцінюю в ранньому післяопераційному періоді, оскільки попереду щє є певний об'єм роботи).
    Можливо у чомусь оцінки завишено, але на разі перебуваю під враженням від результату роботи, тому так)Тепер все рівненько і красиво).
    Дякую!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ