Шимечко Орест Степанович отзывы

Шимечко Орест Степанович отзывы. Врач-флеболог, сосудистый хирург Медицинского центра "Життя". Записаться на прием к Шимечко...
4
66 601 просмотр
  • 6 января, 2016 год
    Щиро вдячний за проведенну операцію лікарем Шемечко Ореста. Пропала тяжкість в ногах, зникли вени, можу довго ходити без відпочинку.

    Прочитав декілька негативних відгуків від клієнтів та недругів п. Ореста. Вкрай здивований. Я підполковник поліції, будь до кого під ніж не ліг би, безперечно заздалегіть " пробив" цього лікаря і по документах на право займатись лікарською діяльністю і провів ( негласно) декілька зусрічей з прооперованих Шемечком. О. паціентами. Моє рішення лікуватись у п. Ореста виправдало мої сподівання.

    А щодо цих негативних відгуків, можу прокоментувати наступне: я

    впевнений що цю ахінею пише людина яка зеленого поняття немає в медицині, а якщо це лікар, то він лікує набагато гірше і непрофесійніше, тому льє болото на свого конкурента з цілью переманювання пацієнтів.

    Щодо сімейного стану п. Ореста я неосвідчений, але перебуваючи в клініці і неодноразово, був свідком коли приходила дружина в клініку, повірте там відносини між цією подружньою парою " дай Бог кожному".

    Орест Степанович незвертайте на таких людей увагу, хай їм буде добре, а Господь Бог розсудить нас там, наверху і роздасть всім по заслугах.

    Дякую Вам, молюсь за Вас і завжди ставлю свічку за здоров'я яке Вам потрібно приносячи радість і щастя людям.

    З повагою

    Віктор Стельмах





    • володимир
      24 января, 2016 год
      Шукав, де гарно роблять операції по причині варикозу. В інтернеті натрапив на Львівський медцентр з промовистою назвою «Життя». Почитав відгуки. Відразу скажу, що завжди починаю з негативних відгуків, оскільки розумію, що вони є більш реальними, так як ніхто вихвалятись дуже прекрасними результатами після операції не буде, бо тільки скажеш, що все добре, відразу вилазять якісь болячки. На моє здивування ні одного критичного слова не знайшов: дуже хвалять лікара на прізвище Шимечко, все так ідеально, що відразу викликає підозру. Тоді вирішив пошукати відгуки не на власній сторінці медцентру, а в соц. мережах, на форумах і натрапив на це джерело. Відразу зовсім інша картина.
      Неозброєним оком видно, що відгуки від Гайдай, Любов, Антон, Бовтун, Сергей, Александр і Віктор писала одна й та ж сама людина з типовими помилками, русизмами, специфічними виразами і повторами. Відгук Віктора взагалі без посмішки читати не можна. Дату вибрали на Святий вечір, коли всі метушаться, готуючись до свята, і тільки один вдячний підполковник 6 січня пише подяки лікареві, відбілюючи його по кожному пункту. Зрештою перевірив я базу працівників поліції. І тут прокол. Ніби й прізвище вибрали розповсюджене і ім’я типове, але не існує в Україні такого підполковника поліції ))))).
      Звичайно оперуватись до цього лікара не піду, а інші нехай підходять до вибору медичного закладу з розумом. Тим більше, що не так то й важко розібратись, хто обманює, а хто пише правду. І тоді не буде нарікань, чому такі погані результати.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ