Медицинский Центр Надежды Бурмаки отзывы

Отзывы о Медицинский Центр Надежды Бурмаки. Медицинский Центр Надежды Бурмаки оказывает на комплексную врачебную и...
3.1
65 360 просмотров
  • Ксенія
    29 марта, 2018 год
    Перший раз коли чоловік кодувався допомогло рівно на 9 місяців.Але всерівно це були найщасливіші 9 місяців.Я встигла завагітніти, надіялась ,що все змінилося. Він почав знову пити. Потім ми ще двічі платили,двічі лікувалися - результат нульовий!!!
    • Nadiya Burmaka
      25 февраля, 2019 год
      Шановна п. Ксеніє,

      дійсно, коли чоловік перестає пити, щастя повертається у родину. Недарма про алкоголіків кажуть: "П'ють ті, у кого золоті руки, світла голове і добре серце". І дійсно, поглянути навкруги - як кращий слюсар, кращий лікар, просто класний спеціаліст - до нього йдуть з могоричами, він більше заробляє, його стараються винайняти за 100 грамів. І людина так спивається. Тоді про неї починають казати інакше: "Як тверезий, хоч до рани прикладай, а як вип'є - то або придурок (перепрошую, переказую приказку), або звір звіром".

      Тому є резон боротися за збереження родини. Тим більше, маєте дитинку.

      У Вашій ситуації оптимізує те, що, незважаючи на нетривалу тверезість, чоловік все-таки звертається за допомогою. Значить, теж дорожить сім'єю.

      П. Ксеніє, тридцять років практики лікування залежностей дозволяють мені стверджувати, що у кожного "зриву" є конкретні причини, на які можна вплинути і запобігти поверненню алколезалежної людини у хворобу.

      Найчастіше "зриваються" через недотримання рекомендацій. Це або нелікована чи недолікована нервова система, перехід неа замінники алкоголю (велику кількість кофеїнових вироів, подвоюють кількість цигарок, починають вживати наркотики, інше).

      Також треба зважати на ту обставину. що алкоголь - це найпотужніший депресант. На короткі години сп'яніння він розгальмовує кору мозку і відпускає емоції, але з кожною пиятикою все більше руйнує ендорфінну систему, яка відповідає за здатність людини радіти життю. Тому часто поряд з лікуванням від залежності треба приділяти медикаментозну увагу і цій обставині. Бо неліковані депресивні і субдепресвні стани породжують думки : "Перестав пити - 80% радості з життя зникло" .

      Не менш часто причиною "зриву" стає банальне недотримання дієтичних рекомендацій. Обов'язковим для в минулому питущої людини є виключення з меню всього, що утримує хоч би мінідози алкоголю (оцет - він по вмісту спирту еквівалентний бражці; безалкогольне пиво - там все одно є мінідози алкоголю плюс нашаровується спогад про смак пива; ліки на спирту; цукерки з асортименту "Вишня у спирті"та інші аналогічні кондитерські вироби тощо.

      Є й інші, більш складні за механізмом чинники рецидивів хвороби.

      п. Ксеню якщо проблема для Вас ще актуальна, можете попросити наших працівників записати Вас до мене на он-лайн консультацію. Для Вас це буде безкоштовно.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ