Усенко Альбина Вадимовна отзывы

Усенко Альбина Вадимовна отзывы. Врач акушер – гинеколог, врач высшей категории клиники Мать и Дитя...
3.1
32 268 просмотров
  • 26 июля, 2018 год

    Не компетентний лікар

    Звернулись до Усенко Альбіни Вадимівни з проблемою замирання вагітності. На той момент ми вже обстежили все, що можливо але вона захотіла ще якісь аналізи, які потрібно робити лише в їх лабораторії, клініки "Мать и дитя". Що ж ми так і зробили, аналізи були хороші але вона всеодно відправила на консультацію до гематолога (спеціаліст по крові). Він в свою чергу теж назначив аналізи, які потрібно було здавати лише в одному місці в Киеві. Теж здали і по його заключенню, проблем з кров"ю у мене не було. Але Усенко А.В. засумнівалась і прописала колоти клексан щодня, не розумію навіщо тоді вона відправляла до гематолога, якщо рішення прийняла в супереч його заключеню. В результаті, ця вагітність теж завмерла, тобто проблеми тромбофілії в мене не було, як думала Усенко А.В. і як підтвердив вузький спеціаліст, гематолог. Викинуті гроші на вітер, ( на той час клесан коштував 80-90 грн, колола десь біля 4 місяців щодня). Про розпач, біль, лікарні, крапельниці і все що за цим послідувало годі й писати, самі розуміете.
    • Гость
      26 июля, 2018 год
      Жах, я читаю, вона теж говорила, що відправить до гематолога (не з питанням вагітності, а з питанням, що не могла вилікувати мене).

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ