Чи ефективна ізраїльська косметика HIKARI

Косметика Хікарі, сертифікована Міністерством охорони здоров'я Ізраїлю, має безліч схвальних відгуків.

Hikari — це багатьом відомий бренд ізраїльської косметики. Про косметику цього бренду є багато схвальних відгуків, але по-справжньому зрозуміти її дію можна тільки після того, як буде помітний перший результат. Хікарі косметику можна знайти в IDN Cosmetics — великому інтернет-магазині, який доставляє засоби від виробників з Ізраїлю в Україну.

Ця продукція розробляється разом із косметологами, адже деякі лінійки цієї косметики спрямовані саме на професійне використання. У продукції Хікарі є кілька особливостей, що відрізняють її від інших брендів люкс.

У розробці беруть участь ізраїльські та японські вчені. При цьому сама косметика Хікарі створюється у сучасних лабораторіях та проходить сертифікацію в Міністерстві охорони здоров'я Ізраїлю.

Велику частину продукції цього бренду можна віднести до космецевтики — науки на стику фармацевтики та косметології. Це означає, що засоби мають терапевтичний ефект.

У складі кремів, сироваток та інших засобів цього ізраїльського бренду немає шкідливих поверхнево-активних речовин, парабенів та мінеральних масел. У складових часто використовуються мінерали Мертвого моря, екстракти водоростей та інші специфічні лікувальні інгредієнти, які можна видобути лише в Ізраїлі.

Унікальні складові, націленість на результат, різноманітність лінійок для різних типів шкіри — головні переваги ізраїльської косметики Хікарі.

Домашні маски з ефектом ботоксу

Кому підійдуть засоби Hikari?

Ця косметика користується популярністю у людей із тонкою та чутливою шкірою. Втім, для кожної поширеної проблеми шкіри Хікарі має крем, сироватку або комплекс засобів, здатних вирішити її.

Користуватися продукцією Hikari можуть і косметологи — цей ізраїльський бренд має професійні лінійки косметики, які підходять для використання виключно в умовах салону. Ці засоби містять активні компоненти, які ефективно ведуть боротьбу з різними станами шкіри та допомагають їй відновити молодий та свіжий вигляд за кілька процедур.

Хікарі має лінійки для чутливої, сухої, жирної та проблемної шкіри. При регулярному використанні результат стає вираженим — про це свідчать численні відгуки про цю косметику.

Чи варто вірити відгукам?

Звичайно, до всього потрібно ставитись критично, особливо коли йдеться про здоров'я. Проте всі формули продукції цього бренду не просто запатентовані в Ізраїлі, але й були визнані ефективними Міністерством охорони здоров'я Ізраїлю. Крім того, креми, сироватки та інші засоби Hikari мають міжнародні сертифікати якості.

Велика кількість схвальних відгуків у цьому випадку не здається чимось дивовижним: є робочі складові, є результат. Переконатися у якості продукції можна і самостійно, прочитавши склад засобів. Активні компоненти стоять у перших рядках, що підтверджує ефективність цієї косметики.

Найкращий спосіб переконатися в цьому — звичайно ж, перевірити дію засобів на собі. Зовсім не обов'язково купувати одразу цілу серію — для перевірки результату достатньо використати один засіб протягом місяця. Саме стільки часу потрібно шкірі на повне оновлення та адаптацію до нових засобів догляду.


Щоб залишити коментар, необхідно авторизуватися

Коментарі

Коментарі відсутні



Читайте також:

В Україні зростає захворюваність на кір

Можливі ускладнення кору – пневмонія, отит, енцефаліт та інші серйозні проблеми. Іноді кір може стати причиною інвалідності і навіть смерті.

Допомога в Україні: у Львові виконано операцію на мозку чотирирічному пацієнту з Північної Ірландії

Американський нейрохірург порекомендував звернутися до команди українських спеціалістів під керівництвом досвідченого нейрохірурга дитячої лікарні святого Миколая, Михайла Ловги

Цей вітамін знижує ризик смерті після 50 років

Якщо людина віком від 50 років вживає продукти, багаті на вітамін С, у неї повільніше втрачається м’язова маса (а її втрата – один з маркерів старіння організму). Коли є дефіцит вітаміну С, не лише м’язи швидше слабшають, а й з’являються інші проблеми зі

Після 40 років куріння жінка подолала рак легень завдяки новим методам лікування

Новий метод лікування раку легень змінив правила гри. Боротьба з раком легень

В деяких країнах алкогольні напої будуть мати попередження про рак

Ірландія вимагатиме їх, починаючи з 2026 року, і в інших країнах починаються спроби додати більш чітке маркування про ризики для здоров’я від вживання алкоголю.

У росії дітей з аутизмом будуть накачувати важким транквілізатором

За новими клінічними рекомендаціями МОЗ росії, знімати симптоми розладу у людей з аутизмом планують за допомогою застарілого важкого транквілізатора галоперидолу. Батьки дітей з розладами аутичного спектру та лікарі вже назвали цю рекомендацію небезпечною

У Києві діти отруїлися шоколадом з наркотиками

До Київської міської дитячої лікарні потрапили троє дітей зі столиці з ознаками інтоксикації. Усі вони їли шоколад, що, як виявилося, містив наркотичну речовину псилоцибін (він є у галюциногенних грибах).

У Японії – спалах захворювання, що вбиває третину хворих

З кожним днем у Японії фіксують все більше випадків небезпечної інфекції. Сьогодні вже більше 500 людей захворіли на «стрептококовий синдром токсичного шоку» (STSS), повідомляє The Guardian.

Майже 400 тисяч гривень: у ВР хочуть збільшити допомогу при народженні дитини

На сьогодні держава виплачує 41 280 грн при народженні або усиновленні дитини. До речі, розмір цієї допомоги залишився ще на рівні 2014 року. Якщо подивитися на цю суму по відношенню до курсу долара, то з 2014-го вона зменшилася у два рази.

В Україні циркулюють 17 штамів коронавірусу

Штам ковіду «Дженні» – це субваріант «Омікрону» («Дженні» виявлений у США у вересні 2023-го). Перші випадки цього штаму в Україні були зафіксовані на початку року. «Дженні» має декілька мутацій, що роблять його дуже заразним.
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю