Новый сервис на сайте "Правильной косметологии" — КУПИТЬ КОСМЕТИКУ для ухода за лицом и телом через интернет

Предлагаем Вам воспользоваться новым сервисом от "Правильной косметологии" — КУПИТЬ КОСМЕТИКУ для ухода за лицом и телом через интернет. На нашем сайте создан интернет-магазин профессиональной косметики. В нем представлены кремы, тоники, средства для умывания, сыворотки лучших производителей косметики. Вот уже тринадцать лет наши специалисты используют в своей работе профессиональную косметику разных брендов. Этот опыт позволяет нам оценить качество тех или иных средств не по рекламным заявлениям, а по реальным результатам применения косметических средств.

Щоб залишити коментар, необхідно авторизуватися

Коментарі

Коментарі відсутні



Читайте також:

У Японії – спалах захворювання, що вбиває третину хворих

З кожним днем у Японії фіксують все більше випадків небезпечної інфекції. Сьогодні вже більше 500 людей захворіли на «стрептококовий синдром токсичного шоку» (STSS), повідомляє The Guardian.

Майже 400 тисяч гривень: у ВР хочуть збільшити допомогу при народженні дитини

На сьогодні держава виплачує 41 280 грн при народженні або усиновленні дитини. До речі, розмір цієї допомоги залишився ще на рівні 2014 року. Якщо подивитися на цю суму по відношенню до курсу долара, то з 2014-го вона зменшилася у два рази.

В Україні циркулюють 17 штамів коронавірусу

Штам ковіду «Дженні» – це субваріант «Омікрону» («Дженні» виявлений у США у вересні 2023-го). Перші випадки цього штаму в Україні були зафіксовані на початку року. «Дженні» має декілька мутацій, що роблять його дуже заразним.

Хвороба «Х»: що це таке і чи варто панікувати?

Мережею шириться інформація, що світові загрожує нова пандемія, яка «забере у 20 разів більше життів, ніж ковід». Такий анонс розмістили на сайті Світового економічного форуму, що проходитиме цього року у Давосі.

Літр води з пластикової пляшки містить 240 тис. частинок пластику

Спеціальні лазери допомогли виявити у воді з пластикових пляшок (було протестовано три найпопулярніші бренди) найдрібніші частинки пластику, що значно менші за мікропластик.

Безкоштовні ліки у 2024 році

За програмою «Доступні ліки» в Україні можна отримати більше 500 препаратів і медичних виробів безкоштовно або з частковою доплатою. В Національній службі здоров’я України розповіли, що у 2024-му програма реімбурсації працює так само, як і в минулому році

Безкоштовні психологічні послуги у медзакладах

Сімейний лікар чи педіатр у рамках своєї компетенції може оцінити психічний стан пацієнта і надати йому допомогу. Варто зауважити, що усі лікарі, які надають психологічну допомогу, пройшли спеціальне навчання.

Ухвалено закон про медичний канабіс

За статистикою, сьогодні в Україні біля 2 млн пацієнтів потребують подібних препаратів, а у подальшому кількість таких людей лише зростатиме.
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю