Коржев Руслан Викторович отзывы

Коржев Руслан Викторович отзывы. Стоматолог-ортодонт Стоматологической клиники "ЛЮМИ-ДЕНТ". Записаться на прием к Коржеву Руслану Викторовичу...
5
7 019 просмотров
  • 28 мая, 2021 год

    Отличный доктор

    Проходимо лікування у стоматологічній клініці Люмі-Дент по вул. Анни Ахматової 14-А. Мы дуже задоволені, лікар Коржев Руслан Викторович дуже професійно підходить до своєї роботи, все доступно роз'яснює, дуже кваліфікований лікар. Всім рекомендую.
    • Ответ представителя Доброго дня.
      Дякуємо Вам, що приділили час для написання відгуку на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» і, зокрема, нашого стоматолога-ортодонта Коржева Руслана Вікторовича.

      Ви маєте рацію, Руслан Вікторович - досвідчений фахівець, з величезною кількістю вдячних пацієнтів. Це лікар, який постійно вдосконалює свої знання і професійні навички.

      У своїй роботі ми використовуємо тільки сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого, допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз і підібрати оптимальний план при ортодонтичному лікуванні, індивідуально для кожного пацієнта. Адже це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми в своєю чергою, виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 16 июля, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ