Медицинский центр "М24" отзывы

Отзывы о Медицинский центр "М24". М24 - медицинский диагностический центр, который выполняет весь спектр диагностических...
2.8
14 298 просмотров
  • 29 мая, 2018 год

    Ужасно!!!!!

    Робили МРТ колінного суглобу , (лікар з травмпункту направив саме сюди , для нікого не сикрет що лікарям капають на гаманець щоби саме до них направляли ) загалом суть проблеми , коли приїхав до них таке відчуття що вони на потяг не встигають , на ходу перевдягали, пояснювали так швидко що робити як реклама по радіо , робив до цього МРТ так сам процес тривав як мінімум хвилин 20 , тут за 5 хвилин !!!!!!!!5 ХВИЛИН !!!!!!! На знімках половину зрізів розмиті , І САМЕ ГОЛОВНЕ ПЕРЕВІРИЛИ І НАПИСАЛИ ВИСНОВОК ТІЛЬКИ ПРО ХРЕСТОПОДІБНІ ЗВЯЗКИ І МЕНІК (З ЯКИМИ СЛАВА БОГУ ВСЕ ДОБРЕ ) , А ПРО ПІДКОЛІННІ ЗВЯЗКИ І СУХОДИЛЛЯ ЗАБУЛИ !!!!У ВИСНОВКУ Я ЗДОРОВИЙ А ПІД КОЛІНОМ БОЛИТЬ !!!!!!
    • Ответ представителя Шановний Гість!
      Система логістики і сервісу в М24 побудована з метою забезпечення якнайшвидшого виконання МРТ та КТ обстежень та максимально комфортного перебування пацієнтів у центрах діагностики.
      В М24 ми відкриті до зворотнього зв’язку від пацієнтів та лікарів. І в разі виникнення будь-яких питань чи зауважень пацієнт чи лікар можете звернутися до М24 з запитом на перегляд результатів дослідження.
      У разі необхідності ми завжди готові допомогти вам. Дуже сподіваємося, що в майбутньому Ваші відгуки про М24 будуть тільки позитивними.
      М24 Центри діагностики 27 августа, 2020 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ