Шум в вухах. Статті про здоров'я та медицину


Чому закладає вуха?

Чому закладає вуха?

Мабуть, кожен з нас хоч раз у житті стикався з відчуттям закладеності вух. Зазвичай це тимчасове явище, що буває у літаку, після сну чи при застуді. Але іноді закладеність вух – серйозна проблема, що потребує лікування. Давайте розберемося, чому закладає вуха і що робити.
Чому крутиться голова?

Чому крутиться голова?

Якщо у вас закрутилася голова або ви відчули запаморочення, краще сядьте і постарайтеся не нервувати. Розстебніть одяг, якщо він тисне, не робіть різких рухів дихайте повільно. Прикладіть до голови щось прохолодне, якщо ви у приміщенні – відкрийте вікно, аби отримати доступ до свіжого повітря. Комусь при головокружінні і запамороченні допомагає положення, коли голова знаходиться нижче колін. Для цього можна просто лягти або сісти і звісити голову між колінами – так мозок буде отримувати більше крові.
Що робити, якщо шумить у вухах?

Що робити, якщо шумить у вухах?

Шум у голові – чи небезпечно це? Основні причини, через які може виникати тінітус, а саме так називається ефект гулу у...
Почему возникает шум в ушах

Почему возникает шум в ушах

Существует множество причин возникновения шума в ушах или голове. Это могут быть как внешние, так и внутренние источники. Среди причин, почему возникает шум в ушах, - патологии органов слуха, сужение артерий, порок сердца, атеросклероз, диабет, гепатит, эндокринные заболевания.
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю