НУРТОФ ФОРТЕ

НУРТОФ ФОРТЕ
Інструкція для застосування

5
645 переглядів
Як ви оцінюєте ефективність НУРТОФ ФОРТЕ?



Фармакологічні властивості

Нутроф® Форте - біологічно активна добавка до їжі. Містить вітаміни з антиоксидантними властивостями (вітамін Е та вітамін С) та мікроелементи (цинк, мідь, селен), а також лютеїн, зеаксантин, омега-3 незамінні жирні кислоти, екстракт червоного винограду Vitis Vinifera, що містить 5% ресвератролу, вітамін D3.

Склад Нутроф® Форте розроблений дієтологами та офтальмологами, що спеціалізуються на вивченні сітківки ока, для заповнення дефіциту антиоксидантів, лютеїну, зеаксантину та омега-3 незамінних жирних кислот, який може бути пов'язаний з віком або незбалансованим харчуванням. риби).

Цинк, мідь, селен, вітамін Е та вітамін С беруть участь у захисті клітин від окисного руйнування вільними радикалами.

Вільні радикали утворюються у процесі метаболізму клітин. Надлишок вільних радикалів може чинити токсичну дію та викликати ушкодження у структурі ліпідів, протеїнів та ДНК, що призводить до погіршення функцій клітин. У нормальних фізіологічних умовах утворення вільних радикалів пригнічується захисною системою, у якій важливу роль відіграють антиоксиданти. Зі збільшенням віку або при незбалансованому харчуванні може виникати дефіцит антиоксидантів. У цьому випадку необхідно заповнити дефіцит, що виник, за допомогою біологічно активних добавок до їжі.

Вітамін Е має антиоксидантні властивості, що сприяють захисту мембран клітин, захисту жирних кислот від окислення. Міститься у рослинних оліях.

  • Вітамін С * бере участь у нейтралізації вільних радикалів, необхідний для відновлення окисленого вітаміну Е (радикал токоферолу). Міститься в овочах та фруктах.

Цинк - природний активатор більш ніж 200 ферментів. Діє як антиоксидант через складні механізми. Міститься у м'ясі та рибі.

Медь грає важливу роль у видаленні вільних радикалів. Т.к. цинк у високих дозах погіршує всмоктування міді, мідь також необхідно приймати прийому біологічно активних добавок до їжі, що містять цинк. Мідь міститься у м'ясних субпродуктах, молюсках, сухофруктах.

  • Селен * є кофактором глутатіонпероксидаз - антиоксидантних ферментів, що є головним елементом захисту від вільних радикалів кисню. Селен міститься в рибі, молюсках, яйцях, часнику, грибах, м'ясі та крупах.

Екстракт чорнобривців прямостоячих містить лютеїн і зеаксантин - два жовті пігменти, присутні у великих концентраціях у сітківці ока і утворюють фільтр від променів світла блакитної ділянки спектра.

Лютеїн також діє як антиоксидант, що захищає сітківку від окисного руйнування. Лютеїн і зеаксантин містяться у великій кількості в деяких зелених овочах, таких як шпинат, броколі та салат-латук.

Омега-3 жирні кислоти (докозагексаєнова кислота (DHA) та ейкозапентаєнова кислота (ЕРА)) - поліненасичені жирні кислоти, структурні компоненти мембран клітин. Омега-3 жирні кислоти є незамінними жирними кислотами, тому повинні надходити з їжею або біологічно активними добавками до їжі при незбалансованому харчуванні. Містяться у великих кількостях у жирній рибі, такий як тунець, лосось, оселедець.

  • Екстракт червоного винограду, що містить 5% ресвератролу *. Виноград багатий на фенольні антиоксидантні сполуки, включаючи ресвератрол. Відомо, що молекула ресвератролу є інгібітором in vitro окислення ліпопротеїнів низької щільності, агрегації тромбоцитів та синтезу ейкозаноїдів (медіатори запалення). Ресвератрол міститься у деяких фруктах, особливо у винограді, а також у вині.

Вітамін D3 бере активну участь у процесі зростання та оновлення клітин, в обміні кальцію та фосфору, регулюючи їх концентрацію. Міститься у печінці риб, молочних жирах, яйцях, ікрі, жирних сортах риб.

Область застосування

Як біологічно активну добавку до їжі - джерела лютеїну, зеаксантину, додаткового джерела омега-3 незамінних жирних кислот (екозапентаєнової кислоти), цинку, міді, селену, вітамінів С, D і Е.

Рекомендації щодо застосування

Для прийому всередину.

Дорослим - по 1 капс. / Добу, на початку або в середині основного прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю води.

Тривалість застосування – 1 місяць. При необхідності курс прийому можна повторити.

Протипоказання

  • Індивідуальна непереносимість компонентів продукту;
  • вагітність;
  • період грудного вигодовування.

Застосування при вагітності та в період лактації

Протипоказане застосування при вагітності та в період лактації.

Особливі вказівки

Нутроф® Форте - біологічно активна добавка до їжі, не є лікарським засобом, не замінює збалансоване та різноманітне харчування.

Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Нутроф® Форте містить підсолоджувач. При надмірному вживанні може мати проносну дію.

1 упаковка розрахована на 1 місяць прийому.

Умови зберігання та термін придатності

Нутроф Форте слід зберігати в сухому, захищеному від попадання прямих сонячних променів, недоступному для дітей місці за температури не вище 25°С.

Термін придатності – 2 роки. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Основні параметри

Назва: НУРТОФ ФОРТЕ

НУРТОФ ФОРТЕ відгуки

  • 16 грудня, 2021 рік
    Для поддержки уровня антиоксидантов
    Принимаю нуртоф как добавку уже около полугода, так как работа в офисе и года немолодые уже, надо поддерживать уровень антиоксидантов, которые регулируют множество процессов в организме. Что заметила за время приема - стала впринципе бодрее, усталость настает не так быстро как ранее, болеть стала меньше и волосы, ногти начали быстрее... Читати відгук Принимаю нуртоф как добавку уже около полугода, так как работа в офисе и года немолодые уже, надо поддерживать уровень антиоксидантов, которые регулируют множество процессов в организме. Что заметила за время приема - стала впринципе бодрее, усталость настает не так быстро как ранее, болеть стала меньше и волосы, ногти начали быстрее рости и стали здоровее. Обязательно рекомендую всем кто ищет подобный препарат попробовать
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю