Чем выше зарплата – тем стройнее женщина

pixabay.com

Согласно заключениям экспертов Центрапо контролю и профилактике заболеваний США, чем больше зарабатывает женщина – тем она стройнее. Относительно мужчин это правило не работает.

Проанализировав данные за 2011 – 2014 гг ученые пришли к выводу, что уровень дохода и частота заболеваемости ожирением у женщин обратно пропорциональны. Так, если у женщин с достатком ниже среднего ожирение встречается в 45%, то в группе со средней зарплатой эта проблема встречается у 43%, а у женщин с высокой зарплатой ожирение бывает реже, чем в 30% случаев.

Что любопытно, чем выше заработная плата у мужчины – тем больше он склонен к ожирению: достаток ниже среднего – 31% случаев избыточного веса, средний достаток – 38%. Такая же тенденция наблюдается и у представителей темнокожих национальностей.

Еще одно интересное наблюдение, у людей с дипломом выпускника средней школы ожирение отмечается у 40% людей, а с дипломом колледжа, средним или высшим образованием – у 28%.   


Щоб залишити коментар, необхідно авторизуватися

Коментарі

Коментарі відсутні



Читайте також:

Причина 40% випадків раку – ожиріння

Нові спостереження виявили, що надмірна вага тіла здатна стати причиною розвитку 32 видів раку, серед яких рак шлунку, меланома, рак гіпофізу, тонкої кишки, статевого члена, вульви і деякі види пухлин у мозку.

Дефіцит Оземпіку: як боротьба із зайвою вагою впливає на лікування діабету

Через різке збільшення попиту на Оземпік багато аптек стикаються з його браком. Це викликано зростанням популярності препарату серед людей, які хочуть схуднути, хоча це не основна його ціль

Ученые определили самый безопасный сахарозаменитель

Исследователи определили самый полезный сахарозаменитель, который не содержит калорий.

В Украине будут «сражаться» с заболеваниями, вызванными экологией и образом жизни

В Украине внедряют мероприятия по профилактике болезней, которые вызваны образом жизни и условиями окружающей среды

Искусственные подсластители могут повредить кровеносные сосуды

Большое количество искусственных подсластителей приводит к ожирению и нарушению обмена веществ

Обнаружена взаимосвязь между жирной пищей и работой мозга

Употребление жирной пищи влияет на работу центра удовольствия в мозге, делая его чувствительным к гормону дофамину

Ожирение передается по наследству

Склонность человека к ожирению передается не только непосредственно от родителей, но и через поколение. К такому выводу пришли ученые из...

Диета мамы вызывает ожирение у малыша

Если женщина забеременела в тот момент, когда она находилась на диете, то это может существенно увеличить опасность развития лишнего веса...

Сок может вызвать ожирение

Употребление сока является одной из весомых причин, по которым среди детей распространяется эпидемия ожирения. Опрос, проведенный специалистами университета штата Мичиган, показал,...

Комп’ютерна томографія до зачаття підвищує ризик викидня та вроджених вад

Комп’ютерна томографія (КТ) – це сучасний метод обстеження, який часто рятує життя, адже дозволяє лікарям швидко виявити серйозні проблеми зі здоров’ям. Проте нове велике дослідження показало: якщо жінка проходить КТ менш ніж за місяць до зачаття, ризик у

Популярні ліки від діабету виявились небезпечними

Вчені виявили, що популярний препарат метформін, який використовується для лікування цукрового діабету, може бути пов'язаний із серйозними ризиками для здоров'я, зокрема, розвитку онкологічних захворювань.

Рак простати: новий метод для виявлення прихованих метастазів

За статистикою, у 46% пацієнтів з раком простати, коли пухлина не виходить за межі передміхурової залози, насправді є приховані метастази. Вчені розробили метод діагностики таких метастазів, що повинно суттєво покращити лікування. Йдеться про використання

Здоровіші ті, хто їсть м'ясо, а не вегани

Згідно нового дослідження, опублікованого у Journal of Nutrition, швидше допомагає нарощувати м’язи м'ясо (у порівнянні з веганськими білковими стравами). Причому навіть при однаковій кількості білка в обох стравах!

Цей вітамін знижує ризик розвитку 11 видів раку

Провівши дослідження, вчені виявили, що постійне вживання вітаміну С знижує вірогідність розвитку 11 видів раку. Відповідну статтю було опубліковано у науковому виданні Frontiers in Nutrition.

Цей вітамін знижує ризик смерті після 50 років

Якщо людина віком від 50 років вживає продукти, багаті на вітамін С, у неї повільніше втрачається м’язова маса (а її втрата – один з маркерів старіння організму). Коли є дефіцит вітаміну С, не лише м’язи швидше слабшають, а й з’являються інші проблеми зі
САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю