Клиника Медея отзывы

Отзывы о Клиника Медея. Клиника Медея - медицинский центр в г. Полтава. Предоставляет широкий спектр...
2.9
63 527 просмотров
  • Злюка
    15 ноября, 2019 год

    За що берете гроші???!!!

    Сьогодні відвідала з своїм дядьком ( 70 років) цю шарашкіну контору. Звернулися з приводу захворювання шкіри у дяді до дерматолога Ващенко Наталії владиславівни. Приїхали з райцентру за 100 км. Обстеживши, ця докториця сказала, що це онкологія, йдіть в онкологічне відділення. А направлення???? Відповідь була така- в мене поломався апарат, я не можу роздрукувати результати обстеження, а на прінтері закінчилася краска, я не можу написати направлення. Приїдете в понеділок, я дам направлення". Ви нормальні????? Ми приїхали за 100 км!!!, Заплатили 450!!! грн. За шо????? За те щоб почути що в прінтері закінчилася краска????!!!!
    • Злюка
      18 ноября, 2019 год
      У вас ще хватає наглості звонити до нас і вимагати щоб ми повибачалися????!!!! У вас совість взагалі Є??????Ви пояснюєте сьогодні, що після того яки ми поїхали у вас запрацювала апаратура!!! То нам треба було чекати чуда, коли вона у вас надумає працювати. Безсовісні!! Ще хватає наглості звонити просити щоб ми не писала таке про вас!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ