Шведско-украинский медицинский центр "Angelholm" отзывы

Отзывы о Клиника Angelholm. Клиника Angelholm - это Черновицкий Центр Травматологии и Ортопедии, который занимается...
4.5
60 246 просмотров
  • Людмила
    18 декабря, 2020 год

    Angelholm

    Півтора року страждала від нестерпного болю в ділянці лівого кульшового суглоба, точніше терпіла біль роками, півтора року, як життя перетворилося на пекло. Консультувалася і обстежувалася в різних стаціонарах травматологічних відділень. Вагалася і розмірковувала, зупинила вибір на Чернівецькій клініці «Angelholm» . Вдячна небайдужим пацієнтам, що ділилися відгуками про лікарню в мережах інтернету. Сумління змушує і мене не лишатися осторонь і поділитися враженнями. Можливо і мій відгук стане для когось доленосним і вирішальним в виборі.
    Вдячна засновнику і керівнику закладу заслуженому лікарю України Васильчишину Я.М. за створений заклад, за підібраний колектив, що мною опікувався від поступлення до виписки, за наданого хірурга-травматолога 0крім І.І., лікаря, талан і досвід якого припинили тортури долі і наповнили життя барвами.
    Дуже важливим і значимим був післяопераційний період. Працював зі мною лікар травматолог віталій Станіславович Батюкевич. Працелюбність і доброта цієї людини, небайдужість до людей і справи, якою займається, справила на мене сильне враження і стала наріжним каменем зцілення. Завдячуючи тривалій роботі з кожним пацієнтом, він закарбував глибоко в пам’яті одужуючих принципи післяопераційного лікування і безпомилкового прийому призначених препаратів. Особисто займався питаннями, пов”язаними з лікуванням, документами, перебуванням, чим залишив глибокий, незгладимий відбиток спогадів в моїй душі. Завдячуючи впливовості Віталія Станіславовича була вирішена низка побутових питань, особистих проблем, з якими я зверталася до нього. Апогеєм турботи і зацікавленості в одужанні кожного свого пацієнта стало ходатайство лікарем Батюкевичем перед директором центру про надання мені можливості пройти курс післяопераційної реабілітації в відділенні фізіотерапії, де мене було повністю інтегровано в соціум і страх післяопераційного існування в моїй свідомості надав місце впевненості в майбутньому.
    Лікарі-травматологи Герман Ф.В, Зінченко Е.І, терапевт Кіфуляк І.В., реабілітолог Головатюк 0.В. приклали максимум зусиль в процесі післяопераційної адаптації до післягоспітального перебування і самообслуговування в побуті.
    Пишу з метою залишити незабутнє свідоцтво своїх переконань про вірний вибір мною клініки, для хворих на суглоби людей, що мають невирішені проблеми і переповнене болем існування, не зволікайте, лікарі травматологічного відділення клініки «Angelholm» та відділення фізіотерапії що в Чернівцях повернуть вам радість пересування без болю та існування без комплексу неповноцінності.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ