АМЕДА отзывы

Отзывы о клинике Амеда. Клиника для детей и взрослых Амеда проводит диагностику и лечение различных...
3.3
331 921 просмотр
  • Сергей
    29 ноября, 2021 год

    Скарга і негативний відгук

    Була надана консультація лікарем травматологом Бикинеев Русланом Рафкатовичем та проведено рентген після звернення з скаргами на перелом ступні. В результаті було проведено рентген який не виявив перелом і надана консультація просто користуватися холодним і пити знеболюючі, після 14 днів було повторне звернення до даного травматолога так як біль не проходила, в результаті було призначено курс масажу 10 сеансів, які як виявилось потім протипоказані при переломі.
    Після 3 тижні ходьби з переломом ( було звернення до іншого лікаря і назначення МРТ яке виявило перелом в двух місцях).
    Тому прошу прийняти міри, так як не професіоналізм лікаря та не вірно зроблений рентген став причиною місячного ходіння з двома переломами в області стопи.
    А відносно призначеного масажу, який тільки призвів би до негативного результату ми будемо звертатися до керівництва клініки для відшкодування моральної шкоди заподіянної не кваліфікованим призначенням лікаря.

    Ми всією сім'єю обслуговувались досить тривалий час в Вашій клініці і тепер ставимо підсумнів кваліфіковано надану консультацію і проведені дослідження.
    Недостатки некваліфікований спеціаліст і рентген

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ