АМЕДА отзывы

Отзывы о клинике Амеда. Клиника для детей и взрослых Амеда проводит диагностику и лечение различных...
3.3
331 957 просмотров
  • 6 декабря, 2023 год

    Це просто ЖАХ!!!

    Прочитайте цей відгук до кінця і ви будете обходити цю клініку десятою дорогою!
    Отже, 14.11.2023 потрапив в клініку (якщо її так можна назвати) Ameda, яка знаходиться за адресою вулиця Золотоустівська, 16, Київ, 01135. Приймав лікар дерматолог Фахрудін (це вона, імʼя повністю не знаю і знати не хочу). Одразу коли зайшов в кабінет і почав розповідати свою проблему і скарги, то у відповідь отримував тільки поверхневі запитання, лікар толкового нічого і не відповідав. У мене була проблема зі шкірою на ногах. Вона попросила зняти взуття і показати. Тут, щоб ви розуміли, я знімаю взуття і шкарпетки, і повинен або ноги у повітрі тримати, або ставити на брудну плитку в кабінеті. Добре, зняв взуття і тримаю ноги в повітрі. Вона сидячи на своєму стільці навіть не нахилившись щось подивилась і все (тобто нормального огляду я не побачив). По її розмові видно було що вона нервувала чомусь і навіть на мої елементарні питання відповіді не змогла дати. Сказала, що треба здати зіскріб для аналізу, щоб призначити лікування. Я погодився. Десь хвилин 10 я сидів розутий тримаючи ноги в повітрі, поки вона ходила шукала чим можна взяти забір. Чую десь вийшла і у когось питає чи можемо ми зробити такий забір. Це дуже дивна поведінка. Через якийсь час знайшла все, що потрібно. Далі підійшла зі скребком і просто чуть зіскрібла шкіри (говорила треба з двох ніг, а взяла з однієї) на стекельце і поклала це все просто на стіл. Запитую коли буде готово, щоб прийти за результатами - каже два дні (я не повірив і не записувався, бо не збирався навіть в цю клініку приходити більше). Тобто лікар навіть елементарного не знає! Проходить тиждень, звоню запитую, вже кажуть термін виконання 10 днів. Коли я телефонував через 10, то мені вже відповідають, що треба чекати 21 день. Телефоную через 21 день, мені вже кажуть, що ще не готово і треба чекати 21 РОБОЧИЙ день. Ось вже минуло 22 дні і результатів немає. Був у клініці і розмовляв з адміністратором і мені кажуть, що цей лікар вже не працює тут і взагалі, що я певно єдиний пацієнт якому «пощастило» потрапити до цього лікаря. З моїм матеріалом після забору ще десь щось виправляли, бо лікар все не так зробив. Тепер я навіть і не впевнений, що результати будуть коректні.
    До прикладу, таке можна зробити в любій лабораторії за 2 дні, я уточнював.

    Тепер подумайте, яких лікарів беруть в цю лікарню! А якщо щось серйозне?! Ви розумієте, що може трапитись в результаті?! Що може статись з вашим здоровʼям?!

    ТОМУ ЛЮДИ, ПОДУМАЙТЕ 100 РАЗІВ, ПЕРШ НІЖ ЙТИ ДО ЦІЄЇ КЛІНІКИ!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ