Белоцерковский областной онкологический диспансер отзывы

Отзывы о Белоцерковский областной онкологический диспансер. Онкологический диспансер в Белой Церкви оказывает амбулаторную и поликлиническую...
3.5
25 184 просмотра
  • Анонім
    16 февраля, 2024 год

    організоване злочинне угрупування

    Дана установа - організоване злочинне угрупування вимагання коштів на кожному кроці по телефону говорять, що процедура безкоштовна, а в кабінетах потім говорять суми.
    Перший випадок коли брали біопсію телефонували це перший квест зайняло десь годину. Спитали вартість чітко відповіли, що по направленню послуга безкоштовна додатково наркоз 1000,00 грн. Коли була проведена біопсія наркоз так і не зробили лікар нахабно сказав суму 1700,00 грн., відповівши, що мені повідомили попередньо, що дана послуга безкоштовна нахабно повторив "Я сказав 1700,00 грн.".
    Друге підготовка до операції, спитали про перелік додатково необхідних ліків, медичних матеріалів відповіли все наявне додатково ні чого не потрібно. За день до операції медсестри бігають і збирають по палатах кошти повідомляють про 500,00 грн. за шовний матеріал, таксу 3000,00 грн. анестезіологу.
    Дану інформацію поки публікую без П.І.П. лікарів,
    Про хамство відсутність будь-якої етичності взагалі мовчу.
    За дані нахабні дії вже подали скарги до офісу президента, голові Київської ОДА, правоохоронних органів для негайного вжиття відповідних дій.

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ