Белоцерковский областной онкологический диспансер отзывы

Отзывы о Белоцерковский областной онкологический диспансер. Онкологический диспансер в Белой Церкви оказывает амбулаторную и поликлиническую...
3.5
25 167 просмотров
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    8 октября, 2018 год

    відгук

    Доброго всім дня!Вирішила написати відгук про Білоцерківський онкодиспансер. Спочатку поїхала я в Черкаський онкодиспансер.. з якого втікала вже через час після спілкування з лікарем та медперсоналом... з жахом згадую до цих пір))) Там "скотське" _(вибачте) відношення до хворих!!! Тут же-все навпаки! Доброзичливі,чуйні лікарі та медсестри. Моїм лікарем був -Беляєв Володимир Валентинович!( лікар вищої категорії) -без перебільшення -НАЙКРАЩИЙ ХІРУРГ -ОНКОЛОГ!!!Це лікар,який по сто разів на день приходив до хворого і цікавився станом його здоров"я, приходив і в реанімацію пізно ввечері)))а якщо пацієнт важко хворий, то приходив і серед ночі. Неймовірно добрий,щирий, з прекрасним почуттям гумору лікар!!
    Теж саме скажу за анастезіолога- Вікірюк В.М. - який дуже доходчиво кожен день все пояснював і піклувався за пацієнта до останнього дня перебування у лікарні.Ще хотілося б сказати за кухню - їжа домашня!!! все дуже смачне було! В мене таке враження,що я не в онкодиспансері лікувалася, а в санаторіі!! В мене є з чим зрівняти!! Вийшла я з онкодиспансеру після виписки - з УСМІШКОЮ!!!Дякую всім лікарям,медсестрам за чуйне, людське ставлення до хворих!!! Я дуже рада , що саме в Білоцерківському онкодиспансері я лікувалася!!!Всім раджу!!!
    Достоинства все сподобалось!!!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ