Униклиника отзывы

Отзывы о Униклиника. Униклиника многопрофильный медицинский центр, оказывает широкий спектр услуг в сфере акушерства и...
4.5
45 722 просмотра
  • 22 апреля, 2018 год

    Мені зіпсували останні дні моєї спокійної легкої вагітності

    Відвідування клініки для проведення буденної процедури УЗД третього триместру вагітності закінчилося нервовим зривом. Ніхто не попередив про спосіб проведення дослідження (не поверхове УЗД по животу, а абсолютно неприйнятне особисто для мене внутрішнє, при тому що не було в цьому гострої необхідності), про можливі психологічні наслідки такого особистого приниження я не здогадувалася. Те, що я могла відмовитися від такого типу дослідження, мені повідомили вже під час видачі листка з результатами. Всі щасливі уявлення про свою легку вагітність тепер перекреслені тотальною огидою до свого тіла.
    Бажаю персоналу клініки навчитися попереджати пацієнтів про способи і методи дослідження, і завчасно інформувати про можливість відмовитися від процедури.
    • Любовь
      22 ноября, 2019 год
      Смешно. Все проходят такое обследование. Ребенка как сделали? Ветром надуло?))) Думаю просто за собой ухаживать надо, тогда и стыдно не будет.
    • Ответ представителя Шановна Уляно, дякуємо за коментар.
      Ми неодмінно проведемо бесіду з лікарями, щодо необхідності більш детально враховувати життєві позицій наших пацієнток.

      Утім,дозвольте засвідчити, що:
      1. деякі ультразвкові параметри визначаються винятково шляхом трансвагінального УЗД, що засвідчено всіма діючими настановами з УЗ-діагностики в Україні і світі. Зокрема оцінка довжини шийки матки з метою визначення ризику передчасних пологів.
      2. Визначити необхідність проведення того чи іншого етапу дослідження лише в компетенції лікаря. І жоден лікар не буде робити цього без належних підстав/підозр.
      3. Ви завжди маєте право відмовитися від будь-якого етапу надання медичної допомоги, як власне і від самої допомоги. Ніхто не примушує робити будь-що силоміць.
      4. Щиро рекомендуємо Вам розібратися з «тотальною огидою до власного тіла», оскільки процес розродження включатиме ідентичні за сутністю процедури.

      Нехай все складеться якнайкраще.
      Uni 6 августа, 2018 год
    • Galyna Petrenko
      29 мая, 2018 год
      Використання вагінального датчику рекомендовано світовими стандартами на всіх термінах вагітності, з метою правильного вимірювання шийки матки, іноді для детального перегляду структур головного мозку плоду, дослідження кровоплину в судинах, уточнення розташування плаценти тощо. А Ваша реакція на дійсно буденний протокол УЗД - то лише Ваша реакція.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ