Александровская клиническая больница г. Киева отзывы

Отзывы о Александровская клиническая больница г. Киева. Александровская клиническая больница г. Киева - это государственное...
3
30 020 просмотров
  • 24 февраля, 2021 год

    Найкращий лікар-уролог Дідківський Юрій Іванович

    Не буду починати цікаву історію, як в мене почалась ниркова колька, швидка допомога приїхала, сказала, що то точно не камінь, а інфекція і поїхали собі далі...укол чи знеболююче мені не дали. Випила все знеболююче, яке мала і відповідно результату 0. На другий раз швидка допомога не приїхала, хоча я запевняла, що біль жахливий, сказали, що нічим допомогти не можуть - це інфекція. Три рази ХА.
    В 5 ранку я сама приїхала в Олександрівську лікарню, вона єдина працює цілодобово (решта клінік навіть трубку не взяли) і є черговий лікар- уролог. Мінус - дуже довго проводять «опитування», що саме сталось (хв 40), а потім кличуть лікаря і все це саме потрібно розповісти йому. Коли виходить камінь, кожна хвилина того болю убиває. Плюс - відразу роблять аналіз мочі. Лікар зробив узі, назначив знеболююче і запропонував залишитись в стаціонарі до ранку ( так як всі лікарі і нормальне узі можна зробити з 9.00) або поїхати додому і потім повернутись. Залишатись не хотіла, тому приїхала повторно близько 10 ранку.
    Зранку зробивши узі, мене відправили до лікаря - уролога Дідківського Юрія Івановича. Мене дивує, що в інтернеті взагалі немає про нього відгуків, хоча лікар професіонал своєї справи!
    Узі показало, що камінь мій (1 см) застряг і потрібно дробити обов’язково. Лікар швидко все організував, здала аналізи, оформили в стаціонар і приблизно о 17.00 зробили операцію під загальним наркозом. Проснулась я вже в палаті, через годину можна вже вставати, лікар розказав всю інформацію про реабілітацію і що може бути. Палати чисті, охайні, ввічливий персонал і смачна їжа)) є у мене слабкість до лікарняної їжі (знаю - це дивно)))
    На наступний день мене виписали, лікар постійно був на зв’язку і по будь-якому питанню реагував моментально.
    Проблеми з нирками в мене більше 3-х років, я багато урологів відвідувала, але найбільше сподобався даний лікар. Все чітко, швидко, професійно і може підтримати в найбільше нервові хвилини)) Однозначно буду рекомендувати його всім.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ